2777
2789
عنوان

تپش قلب

129 بازدید | 16 پست

خانوما سلام الان چند روزه تپش قلب دارم جوری که انگار سینمو دارن میلرزونن و نفسم بالا نمیاد به سختی بالا میاد الان میخواستم بخوابم یک ساعته تو جا نمیتونم از شدت تپش قلب راهکاری دارید ؟

دیشبم هیچی نخوابیدم تمام بدنم در میکنه ولی از شدت تپش قلب نمیتونم بخوابم یه کم قطع میشه دوباره شروع میکنه

من دارم..یکساله لگزوپرام میخورم تحت نظر متخصص قلب

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الانم دارم استرس میگیرم تپش و نفس تنکی میگیرمنفس بیشترموقعاالبته دارمنی دکترگفت همینطور اکوو ضربانات خوبهداک میخای برو بیمارستان دولتی دستکاه هالتر اجاره کن بیس چهارساعت روقلبت بمونه توخونه وصل میشن ب بدن بعدجوابشو بیارتوام رسیدکی کن اک یسره و تنده ومحکم اکراسترس نداری داری ک ازاسترسه مشکل نی

من الانم دارم استرس میگیرم تپش و نفس تنکی میگیرمنفس بیشترموقعاالبته دارمنی دکترگفت همینطور اکوو ضربا ...

نه عزیطم استرس ندارم همین مشکلمه نمیدونم چرا اینطور شدم چند هفته است خیلی شدید میزنهه

من دارم..یکساله لگزوپرام میخورم تحت نظر متخصص قلب

سلام سوال داشتم درباره عکس رنگی من ۵ماه پیش عکس رنگی انجام دادم لوله هام بسته بودن ک گف بازشده ولی باردارنشدم هنوز ب نظرتون لوله هام بستن یادرس انجام نداده ک باردارنمیشم قبلاعکس رنگیم ۵ماه اقدام کردیم نشده میشه راهنماییم کنین شباهم ضربان قلبم خیلی بالامیره قلبم تن تن میزنه این روبچه دارشدنم تاثیری نداره؟

پیشاپیش سپاس

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
والا نمیدونم تا به حال نرفتم ازمایش بدم

من قبل از اینکه بفهمم تیروئیدم کم کاره خیلی تپش قلب داشتم.به شوهرم میگفنتم تورو خدا حواست به من باشه تو خواب سکته نکنم...

تا سرمو میزاشتم رو بالش شروع میشد انگار قلبم از تو حلقم میخواست بزنه بیرون خیلی بد بود

نه عزیطم استرس ندارم همین مشکلمه نمیدونم چرا اینطور شدم چند هفته است خیلی شدید میزنهه

حتما ی نئارقلب بده اگرلازم بپدبعداکو من ک دیگ یسره تپش دارم پرانول حتمابخور  منظم کنه

من قبل از اینکه بفهمم تیروئیدم کم کاره خیلی تپش قلب داشتم.به شوهرم میگفنتم تورو خدا حواست به من باشه ...

خودمم حس میکنم تیروئد دارم چون مثل اینکه تمایل به شیرینی جات هم گفتن یکی از علائمشه باید برم ازمایش بدم الان از دیشب فقط ۳ ساعت خوابیدم اصلا نمیتونم بخوابم ☹

حتما ی نئارقلب بده اگرلازم بپدبعداکو من ک دیگ یسره تپش دارم پرانول حتمابخور  منظم کنه

باشه عزیزم فقط الان راهکاری نداری یه جوری اروم شه خیلی در عذابم

باشه عزیزم فقط الان راهکاری نداری یه جوری اروم شه خیلی در عذابم

گفتم ک پرانول من نفس تنکی شدیدم گرفتم اکسیزن میزدندهیج دکتری نمیفهنید شانسی رفتم ی دکتردختربودم توتجریش تست تنفس عکس ریهدهنجیمو گرفت سالم گفت ازاسترسه بهم فلوکستین دادو الپرازولام بهم معجزه کرد هیجوقت یادم نمیره  ....الان تومیخای بهترشی فقط پرانول ده بخور یدونهدضعیفه اصلاهم ضررنداره موقع تپش باید بندازی ک منظم کنه