2777
2789
(فرض كنيم تو يك سرزمين خالي از سكنه  قراره يك كشور بنا بشه و مردماني با دين و مذهب و فرهنگ هاي ...

هیچ حد و حدودی نباید تعیین بشه خداوند به انسان اختیار و عقل رو تر کنار هم داده. هیچ قانونی درمورد تعیین پوشش نباید باشه و فقط شعور و اخلاق هر فردی تعیین کننده نوع پوشش اون فرد خواهد بود.البته من خودم به شخصه اگه تو همچین کشوری باشم پوششم رو در حد معقول مگه میدارم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون يه زن (يا مرد) اگه با علم به اين كه پوشيدن يه نوع لباس باعث جلب توجه مي شه به نيت اين ...

نه درست نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
به نظر شما يه زن متشخص و محترم  فارق از مذهب و اعتقادش ممكنه بيش از حد پوشش باز داشته باشه؟ &nb ...

فارغ

نمیشه کلی نظر داد ولی معمولا یک فرد متشخص پوشش مناسبی داره

فارغ نمیشه کلی نظر داد ولی معمولا یک فرد متشخص پوشش مناسبی داره

فارق هم اين جا معنا مي ده و فكر كنم موقع تايپ هم حواسم بوده 

منظورم اين بوده مذهب و اعتقادشون رو به عنوان يه فرق و تفاوت و تمايز در نظر نگيريم 

حالا شايد جمله بنديم خوب نبوده 

خيلي از كامنت هام كه  به خاطر ويرايش خودكار يا كلمه اشتباه تايپ مي شه يا إملاي اشتباه 

اين فكر نكنم جزوشون بوده باشه 

اگه غلط هم باشه بلد نبودم كه فارق اين جا اشتباه بوده 

فارق هم اين جا معنا مي ده و فكر كنم موقع تايپ هم حواسم بوده  منظورم اين بوده مذهب و اعتقادشون ...

اشکالی نداره همه آدما اشتباه املایی و تایپی دارن

هیچ حد و حدودی نباید تعیین بشه خداوند به انسان اختیار و عقل رو تر کنار هم داده. هیچ قانونی درمورد تع ...

چرا براي پوشش نبايد قانون داشته باشيم؟

مثلا دوست داريد دختر بچه تون يك مرد رو عريان تو خيابون ببينه؟

چرا براي پوشش نبايد قانون داشته باشيم؟ مثلا دوست داريد دختر بچه تون يك مرد رو عريان تو خيابون ببينه ...

دیشب همه کامنت هارو خوندم و با نظرات دخترتاک موافق بودم.به قول خودتون کامنت تکراری گذاشتن بیهوده س

ولی کشورهایی که محدودیت پوشش ندارن شاید خیلی خیلی کم پیش بیاد کسی عریان بیرون بره از خونه و یه اتفاق روتین و معمولی نیست اینکار

مثلا قانون بزاریم که تا این حدود بدن پوشیده باشه مطمئن باشید راهای زیادی برای دور زدن قانون پیدا میشه.  و در آخر تو کشور اسلامی خودمون چند باری مرد لخت تو خیابون ها دیده شدن

چرا براي پوشش نبايد قانون داشته باشيم؟ مثلا دوست داريد دختر بچه تون يك مرد رو عريان تو خيابون ببينه ...

گفتم شعور هم در کنار اختیار در وجود آدمی هست.و شعور افراد مانع ازین میشه برهنه بیان بیرون مگر معدود افرادی که فاقد شعور باشن 

ببینید تو جوامع انسان های اولیه هم با اینکه هیچ قانون و محدودیتی برای پوشش نبوده ولی افراد عذر میخوام ناحیه تناسلی شون رو با برگ درخت و ...میپوشوندن چون ستر عورت یه حس ذاتی و غریزی در وجود ادمه

دیشب همه کامنت هارو خوندم و با نظرات دخترتاک موافق بودم.به قول خودتون کامنت تکراری گذاشتن بیهوده س ...

خوب خودتون نظر. دادين 

بعد اگه اين طوريه كه كلا قانون گذاشتن تو هر موردي كار بيهوده اي هست چون امكان دور زدن قانون هست و هيچ كس ادعا نمي كنه قانوني وضع كردم كه غير قابل دور زدن باشه

بعد اين كه آماري نداريم كه تو كشور هاي ديگه جهان يا حتي ايران دقيقا در چه حدي اين اتفاق مي افته(اگه شما داريد بگيد)

اين كه يك كار غير مرسوم هست هم به نظر من كفايت نمي كنه

چطور براي بي اهميت ترين و پيش پا افتاده ترين چيزا  كه اصلا صد سال يك بار هم اتفاق نمي افته مصوبه و قانون مي ذارن تو همه جاي دنيا أما به اين يك مورد ديگه اختيار و عقل افراد كفايت مي كنه و هر كه هر چه خواست عمل كنه نبايد قانوني براي بازخواست و منعش وجود داشته باشه؟

گفتم شعور هم در کنار اختیار در وجود آدمی هست.و شعور افراد مانع ازین میشه برهنه بیان بیرون مگر معدود ...

پس به نظر شما  انسان ها در همه شرايط شعورشون درست كار مي كنه  و نياز نيس اختيارات افراد برا انجام  كارهاي دلخواهشون تو فضاي عمومي حد و مرزي داشته باشه 

خوب خودتون نظر. دادين  بعد اگه اين طوريه كه كلا قانون گذاشتن تو هر موردي كار بيهوده اي هس ...

گفتم انسان موجود دارای اختیاری هست و این حدود اختیار تا جاییکه به دیگران و به طبیعت و احتماع آسیب نرسونه مجازه

قوانین دیگه هم در راستای همین آسیب نرسیدن به دیگران و حفظ نظم تعیین شدن. به هر حال به احتمال زیاد دیدگاه من و شما و سایر افرادی که نظر دادن درست و بی نقص نیست چون تخصص و مطالعه لازم درین مورد رو نداریم. تعیین همچین قوانینی نیازمند صلاحیت و کفایت و سواد بالاست 

(الان نیای بکی ما چون مدرک دانشگاهی نداریم بیسوادیم به طور کلی گفتم)

پس به نظر شما  انسان ها در همه شرايط شعورشون درست كار مي كنه  و نياز نيس اختيارات افراد نا ...

من فقط درمورد نوع پوشش نظر دادم نه سایر اختیارات