53 مدیر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 9739 عنوان ،،،،، | مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 588 پست . 1398/03/25 | 23:51 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 كار خوبي كردي تا تو تشكا رو پهن ميكني منم كولر رو ميزنم گرممون نشه قربون دستت من چايي دوست ند ... هوا بیرون حسابی کنه پنجره ها رو باز کن الکی پول برق ندیمقربون دستت از تو کیفم پول بردار بده ۵۳ بره سر کوچه چندتا بستنی قیفی بخره بیاره من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4117 به ۵۳ گفته بودم دیگه تاپیکهاش نمیام فکر کن از من نصفه شبی غلط املایی میگیره اونم من که خیر سرم معل ... اي جان معلمي چه سالي ؟ چه درسي؟نبودي ما هم همون شب انتقامتو ازش گرفتين ازش غلط املايي گرفتيم 😂😂😂😂اونم نامردي نكرد تا من نوشتم سند كردم بلافاصله در ثانيه فهميدم اشتباه كردم وياراش كردم ديدم بببببله جناب ٥٣ مچمو گرفتن يعني سرعت عملش تو حلقم 😆😆😆
53 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 9739 قربون دستتون پسته شور لطفا و بادام خاكي نمكي 😎😎😎 نه نمك سم سفيده چند تا دونه شور داره خودم مي خورم كه به شما ها آسيب نرسه
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4117 هوا بیرون حسابی کنه پنجره ها رو باز کن الکی پول برق ندیم قربون دستت از تو کیفم پول بردار بده ... نه پشه مي ياد حوصله ويز ويزشونو ندارم همون كولر ميزنم دمت گرم مثل خودم عااااشق بستني قيفي🍦🍦🍦🍦البته از يك جايه مخصوصم 😋😋😋😋
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 اي جان معلمي چه سالي ؟ چه درسي؟ نبودي ما هم همون شب انتقامتو ازش گرفتين ازش غلط املايي گرفتي ... یه بار نیام تاپیکش یادش میمونه عمدی اشتباه نوشتم ببینم حواسش جمعه یا نه(شیوه معلمها برای ماست مالی اشتباهاتشون😂🤣😃😄😅) من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4117 نه نمك سم سفيده چند تا دونه شور داره خودم مي خورم كه به شما ها آسيب نرسه نه نه نخور بهتون نميسازه من خودم بهم ميگن با نمكم ديگه با نمك دوستم شما كه خشكين بهتون شوري نميسازه هااااااز من گفتن بود اگر نه من كه با نمك خودم هم بخورم شور شور ميشه 😇😇😇
53 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 9739 فندق و پسته؟ یاد کپل افتادم که جیبهاش پر از فندق و پسته بود کپلم خودتی🙄 فندق خيلي دوست دارم شكلات فندقي هم همچنين فندق شكلاتي هم همچنين
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 نه پشه مي ياد حوصله ويز ويزشونو ندارم همون كولر ميزنم دمت گرم مثل خودم عااااشق بستني قيفي🍦🍦 ... منم قیفشم باید بیسکوییتی باشه😊 من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 فندق خيلي دوست دارم شكلات فندقي هم همچنين فندق شكلاتي هم همچنين الان دقیقا شبیه اون سنجاب عصر یخبندان شدی🐿😁😅 من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4117 یه بار نیام تاپیکش یادش میمونه عمدی اشتباه نوشتم ببینم حواسش جمعه یا نه(شیوه معلمها برای م ... سوالامو جواب ندادي😢😢😢
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 نه نمك سم سفيده چند تا دونه شور داره خودم مي خورم كه به شما ها آسيب نرسه دست نزناونا واسه مهمونه کمه(ترفند مادرها برای نجات آجیل از دست پسراشون😁) من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 دقيقا 😍😍😍😍 بزرگم باشه 😍😍😍 دلم بستنی قیفی متری خواستیه پسردایی دارمچند سال قول داده منو با موتور ببره کوه سنگی بهم بستنی متری بدهیادم انداختی نامرد زیر قولش زده🤔😣😥😂 من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 سوالامو جواب ندادي😢😢😢 کدوماشو؟ من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4117 دست نزن اونا واسه مهمونه کمه (ترفند مادرها برای نجات آجیل از دست پسراشون😁) خخخخخ😂😂😂😂😂😂