2777
2789
فهميدي مامانم كدبانويه خودم نه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حالا بزار من پز بدم الكي مثلا خيييلي كدبانويم و ...

حليم بادمجونه كار مادرتون بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حليم بادمجونه كار مادرتون بود؟

ديگه حالا هي به روم بيارين ها😬😬😬😬

كار خودم بود خير سرم فقط تزيينش😓😓😓

راستي ديشب نگفتين انگور ياقوتي رو با كشك و بادمجون ميخورين ؟

خوبه ؟ من خيييلي انگور ياقوتي دوست دارم 

اوووووووم😋😋😋😋😋 لعنتي اين كار مامانته يا خودت 🤔🤔🤔🤔

نتی بود اون عکس از غذا نمیگیرم فقط میخورم 😂ولی من همه غذاهارو بلدم علاقه داشتم به اشپزی زود از مادرم یاد گرفتم الان بابام به مادرم  میگه پری غذاهارو بهتر از تو درست میکنه منم میگم نه بابا استادم خوب بوده 😎

ديگه حالا هي به روم بيارين ها😬😬😬😬 كار خودم بود خير سرم فقط تزيينش😓😓😓 راستي ديشب نگفتين انگو ...

آره با كشك بادمجون خوشمزه مي شه 

هنوز كه نيومده اومد امتحان كن شايد  خوشت اومد

نتی بود اون عکس از غذا نمیگیرم فقط میخورم 😂ولی من همه غذاهارو بلدم علاقه داشتم به اشپزی زود از مادر ...

باركلا 

مثل خودمي پس😎😎😎😎😎

عكس بگير خب 

امروز ناهار درست كن عكسشو بزار 😋😋😋😋😋

آره با كشك بادمجون خوشمزه مي شه  هنوز كه نيومده اومد امتحان كن شايد  خوشت اومد

چرا اومده حداقل دو سه هفته هست كه اومده 😋😋😋😋

با كشك و بادمجون من عدسم پخته ميكنم خييلي خوب ميشه دوست داشتين امتحان كنين 

چرا اومده حداقل دو سه هفته هست كه اومده 😋😋😋😋 با كشك و بادمجون من عدسم پخته ميكنم خييلي خوب ميشه ...

حواسم نبود

آره اتفاقا همين چن روز پيش خريد بودم ديدم  اما هنوز  خيلي خوب هاش نيومده اولشه 

دونه هاش به هم چسبيده نباشه بهتره

حواسم نبود  آره اتفاقا همين چن روز پيش خريد بودم ديدم  اما هنوز  خيلي خوب هاش نيومده ...

اتفاقا ديشب از همون دون جداهاش خوردم جاتون خالي😋😋😋😋

برين خريد كه اومده 😋😋😋😋😋

(فرض كنيم تو يك سرزمين خالي از سكنه  قراره يك كشور بنا بشه و مردماني با دين و مذهب و فرهنگ هاي ...

نمیشه  انسانهاناخوداگاه دنبال قانونن مجسمه هم نیستن به وجود هم توجه میکنن اینطوری میشه قانون جنگل و زندگی وحشی گونه 

ماداخل خونه درمورد کوچکترین چیزمون خود به خود قانون و نظم قرار میدیم به بچمون یادمیدیم چجوری غذا بخوره چجوری بشینه .وو

حالا تئی یک جامعه ادما خودشون خسته وکلافه میشن از بی قانونی

قانون هم شامل همه چی میشه همون طور که توی خیابون ماشین ها نمیتونن از هرطرف خواستن برونن 

ادماش هم نمیتونن هرجوردلشون خاست بگردن

به نظرم این موضوع کاملا روشنه اصلا هم پیچیده نیست

یا    حجاب.    داریم

یا.   حجاب     نداریم

توی جامه باید ازادی انتخاب باشه فقط 

قانونی هم که وضع میشه باید این باشه که لخت کامل نگردن و تمام هر کس دوست داشت محجبه هرکس دوست داشت بی حجاب 

خودمردم تصمیم میگیرند و عواقبشم به خودشون برمیگرده