2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍😍 قلبم به تپ تپ افتاد😂😂😂

جووووون

پز نده خب دلم خواست 😂😂😂

سوالشون تقريبا درباره اينه كه بايد براي رعايت حجاب قوانين باشه يا نه ؟چه حدودي بايد تعيين بشه اصلا بشه يا دست خود افراد باشه ؟

و اينكه خانومايه متشخص با وجود اينكه بدونند لباس باز بپوشند در مكان عمومي باعث جلب توجه ميشه بازم بپوشن كارشون درسته ؟

ممكنه بعضي خانوما فقط به خاطر آراستگي خودشون آرايش كنند و لباس باز بپوشنند نه براي جلب توجه ؟

جووووون پز نده خب دلم خواست 😂😂😂 سوالشون تقريبا درباره اينه كه بايد براي رعايت حجاب قوانين باشه ...

چشم😂😂

قوانین ک باید باشه و ادمها هم باید به اون درک و فهم برسن ک توجامعه ک همه کنار هم زندگی میکنن نمیتونن بگن تیپ خودمه ظاهرخودمه دلم میخواد

چون یه رفتار واشتباه کوچیک ازما ممکنه تبعات جبران ناپذیری داشته باشه

یه بنده خدایی یکسره به من میگه دلم پاکه همه چیز ک ظاهرنیس منم میگم از کوزه همان برون تراود ک دراوست اصلا بر فرض محال هم باطنت خوب باشه ظاهرت داره بقیه رو به خطا میندازه 

اکثریت میگن چرا ما خودمونو بپوشیم ک مرد ب گناه نیفته پس مرد کجای کاره اون چرا چشاشو درویش نکنه

من میگم هرکس مسئول اعمال خودشه، تو خودتو محکم بگیر اگه باوجود پوشش مناسب تو مرد به خطا افتاد اون موقع خطای مرده و مسلما هیچ کس رو تو گور هم نمیزارن وصددرصد این پوششی ک تو گرمای تابستون هم بخوای تحمل کنی و این سختیا، بی پاداش نمیمونه، هرچند ک خودمونو ارامش و امنیتمون بیشترمیشه، ولی اجربالایی هم داره برا اخرتمون

میفرماید ک اگر مومن میدانست ک سختی ها و مشکلات دنیایی در آخرت چه پاداشی دارد آرزو می کرد در دنیا با قیچی تکه تکه میشد

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
@53     @پسرافتاب     @مصی_گل0پسر     @پسر_جذاب     ...

آخ آخ گفتیا

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
چه فرق داره؟ تو اطرافيانم هم  زن محجبه هست هم زن در ستيز با حجاب

زن درستیز حجاب برای کسی که توی خانواده ای بزرگ شده که اصلا درقید حجاب نبودن و واسشون مهم نبوده ترکیب درستی نیست ،چون اون دختر دراطرافیانش جحابی ندیده که حالا بخاد باحجاب باشه 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
زن درستیز حجاب برای کسی که توی خانواده ای بزرگ شده که اصلا درقید حجاب نبودن و واسشون مهم نبوده ترکیب ...

اتفاقا اوني كه من گفتم تو خانواده اي بزرگ شده كه مقيد بودن بعد عوض شده ، و حالا تبديل شده به كسي كه غير از بي حجاب بودن ،افراد با حجاب رو به خاطر پوششون سرزنش هم مي كنه 

اتفاقا اوني كه من گفتم تو خانواده اي بزرگ شده كه مقيد بودن بعد عوض شده ، و حالا تبديل شده به كسي كه ...

به نظرم به اونم نمیشه گفت زن درستیز با حجاب ،

درسته عرف کشور ما حجاب درش قید شده ،ولی من مفتقدم حجاب اجباری نه تنها فایده ای نداره بلکه ضرر هم میرسونه به اصل حجاب ،اون خانم تنها مشکلش اینه که باحجابارو سرزنش میکنه 

اگر نمیخواد خودش سرزنش بشه پس نباید دیگرانو سرزنش کنه .

اتفاقا اوني كه من گفتم تو خانواده اي بزرگ شده كه مقيد بودن بعد عوض شده ، و حالا تبديل شده به كسي كه ...

اون خانم فقط خودش حجابشو انتخاب کرده همین