2777
2789

۵۳  یه تاپیک بزن در مورد القاب وعناوین مثل آقا وخانم آوردن اول اسم ها یا دکترومهندس گفتن که نظرشون چیه واجبه؟نوعی احترامه یا‌...

یاتاپیک درمورد حاضرید با یه سیاه پوست ازدواج کنید😂

۵۳  یه تاپیک بزن در مورد القاب وعناوین مثل آقا وخانم آوردن اول اسم ها یا دکترومهندس گفتن که نظر ...

استارتر فقط سوالایی که به ذهن خودش خطور میکنه رو تاپیک میزنه

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال.مگه تو تاپیک قذیمی پست بذاری بروز نمیشه؟و تو به روز شده ها نمیره پس چرا بقیه نیومدن نظر بدن؟ ...

نظر داده يكي 

به عمد زماني تاپيك نظر داديم كه سرعت تاپيك زدن زياده  و معلوم نمي شه وگرنه. تا الان تركيده بود

نظر داده يكي  به عمد زماني تاپيك نظر داديم كه سرعت تاپيك زدن زياده  و معلوم نمي شه و ...

از این بُعد بهش نگا نکردم

حق با شماست جناب

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
شاید سوال استارترم باشه

نه 

من به شخصه از كلمات دكتر، مهندس و... استفاده نمي كنم مگر  دكتر  براي پزشك تو مطبش  ، مهندس براي فردي كه مشغول كار   مهندسي  است

نه  من به شخصه از كلمات دكتر، مهندس و... استفاده نمي كنم مگر  دكتر  براي پزشك تو مطب ...

خانم وآقا چی اول اسم هایا به فامیلی صدامیزنن مثلا همه رو به اسم کوچیک صدابزنیم

با سیاه پوست حاضری ازدواج کنی؟

نظرمن راجب پوشش زنان توجامعه مون اینه ک میگم ن اونقدر گرفته،ن اونقدر لخت،من افکارم اینه ک ی زن باوجود این ک از غریزه ی جنسی مردا ونگاه مردا توجامعه مون خبر داره حداقلش باید حجابش اون چیزی باشه ک نگاه مرد،فکر مرد سمت اون زن کشیده نشه،چون غریزه ی مردا دریا صفت هست،فک میکنم اگر نوع دید خودمون ب پوشش مون درست تر بشه،بی بندو باری پیش نمیاد،نگاهی آلوده نمیشه،بنیان واستحکام خانواده ای خراب نمیشه،،بیماری روانی هم تو جامعه گسترش پیدا نمیکنه...

وصلِ تو حیاتِ جاودان آرَد بار‌.🖤🍀🚶‍♀️💔