2777
2789
آه حوصله ام سر رفت بابا جدی نباشید دیگه    

به جهنم 😃😃

عشقم به تاپيك نگاه كن ببين استارترش كيه 😂😂😂

ميريم تاپيك آسنا واسه مسخره بازي 

اينجا آرام بگير 😜😜😜

دست به سينه بشين سوالا رو جواب بده و كامنتا رو بخون 

باركلا 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جناب ٥٣ به نظرتون آزادي حجاب در ايران مثل جوامع غربي ميتونه باعث بشه كه فساد كمتر بشه ؟ يعني آيا در ...

نمي دونم چي مي شه

اما شايد اگه حساب شده فكر مي كردن هيچ وقت اجبار به حجاب رو قانون نمي كردن

مثلا يه زن يه تيكه پارچه نمايشي بندازه سرش چه تاثير داره ؟

تو جوامع غربي هم نبودم و نمي تونم بر أساس شنيده ها قبول كنم عاديه براي اون ها ديدن بدن زن ها تصور  و حدس خودم هم اين نيست 

جناب ٥٣ به نظرتون آزادي حجاب در ايران مثل جوامع غربي ميتونه باعث بشه كه فساد كمتر بشه ؟ يعني آيا در ...

چه فجایعی که رخ نخواهدداد تاحدود۱۰۰سال که مردم چشمشون عادت کنه😂البته شنیدم آرایش ونوع لباس پوشیدن تو ایران بسیار زننده تر هست تا حجاب آزاد درکشورهای دیگه

چه فجایعی که رخ نخواهدداد تاحدود۱۰۰سال که مردم چشمشون عادت کنه😂البته شنیدم آرایش ونوع لباس پوشیدن ت ...

بله 

اصولا كساني كه در خارج هم لباس هاي زننده دارن وقتي يك كم دقت كني ميفهمي ايرانين 😂😂😂😂

نه منظورم اينه كه به نظرتون كلا ميشه چشم عادت كنه و ديگه از ديدن زيبايي ظاهري تحريك نشه ؟

يعني به نظرتون نبايد رعايت حجاب قانون باشه ؟

به نظرم قانون بايد باشه و حد  و حدودي  باشه  براي مراعات عمومي بودن فضاي جامعه

اما نه به شكلي كه تو كشور ما اجرا مي شه 

جواب اين كه. چطور تعيين بشه حد و حدودش هم واقعا آسون نيس 

بله  اصولا كساني كه در خارج هم لباس هاي زننده دارن وقتي يك كم دقت كني ميفهمي ايرانين 😂😂😂😂 ...

خیر مگر اینکه غریزه جنسی نابود بشه چیزی هست که اززمان آدم وحوا بوده تاالان 

اگه اینجور بود که آمارتجاوز درخارج باید به حداقل میرسید

چه فجایعی که رخ نخواهدداد تاحدود۱۰۰سال که مردم چشمشون عادت کنه😂البته شنیدم آرایش ونوع لباس پوشیدن ت ...

یکی از نزدیکان من طولانی در چین بود  میگفت به ندرت خانما ارایش داشتن. میگفت موقع برگشت توی فرودگاه یه خانمی با ارایش وحشتناک میدوه طرفش بغلش کنه....این خودشو میکشه کنار..کاشف به عمل میاد خانم اصفهانی بوده و دلش برای هموطنش تنگ شده بود. اون اقا میگفت میخواستم اب بشم برم تو زمین اون قدر بد نگاهم میکردن مردم. 

به هر کی زیاد محبت کنی اول خودشو گم میکنه یعد تو رو! 
خیر مگر اینکه غریزه جنسی نابود بشه چیزی هست که اززمان آدم وحوا بوده تاالان  اگه اینجور بود که ...

دقيقا ديگه

ولي نميدونم چه اصراري دارند بعضي ها كه بگن اينجا چون حجاب بااااايد  باشه ملت عقده اي شدن و فساد هست 

در واقع دارند يكي از ويژگي اصلي خلقت رو زير سوال ميبرن