2777
2789
عنصرالمعالی کیکاووس بن اسکندر بن قابوس بن وُشمگیر بن زیار جان من به همچین آدمی میخوره بگه چنین گفت ...

خودتو دست کم نگیر عزیزم ... میخوره اسمت... از  سندباد که کمتر نیستی اسمش توی ادبیاته.... 

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
خودتو دست کم نگیر عزیزم ... میخوره اسمت... از  سندباد که کمتر نیستی اسمش توی ادبیاته....

سندباد که تو هزار و یکشب بود

اینجوری منم باید بشم بانو شهرزادویولتی😎🤗

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرمنده  منم بر مبنای آیه بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید  این قانون رو خلاف شرع تشخیص ...

نخیر 53 نگفت  شورا و  اینا  همون تصویب مجلس فقط ... ملت سرزمین 53 برن حالشو ببرن تا جان در بدن دارن

نخیر 53 نگفت  شورا و  اینا  همون تصویب مجلس فقط ... ملت سرزمین 53 برن حالشو ببرن تا ج ...

والا خود ۵۳ رو باید ویزا بگیره بیاد

تاپیکش قبلا اشغال شده😉😂

سندباد که تو هزار و یکشب بود اینجوری منم باید بشم بانو شهرزادویولتی😎🤗

منم میشم ساره دخت مثه پوران دخت پادشاه ساسانی

والا خود ۵۳ رو باید ویزا بگیره بیاد تاپیکش قبلا اشغال شده😉😂

آفرین حالا ویزا بهش بدیم؟ ندیم؟ به نظر من دیپورتش کنیم اگه اومد

۵۳ تو در قله قاف هم تاپیک بزنی با موضوع "نقطه سر خط" باز هم بانو ویولتی پیدا میشه تاپیک رو به بیراهه ...

أولا كه من صحبتم با روال بحث هاي اين جاست كاملا متفاوت بود ، كاري به احكام اسلام و اون چه كه تو كشورمون اتفاق مي افته و..، نداشتم

بعد هم برخورد با نظرات مختلف سودمنده حتي اگه نظرشون كاملا غير منطقي باشه وسعت ديد  مي ده به آدم ،

اگه حرفي مطرح كردنش نه جنبه سرگرمي داشته باشه نه  باعث بشه حرفاي ناگفته و جديدي زده بشه من مطرح نمي كنم

بارها شده پست گذاشتم ديدم به نَفَر قبل يا بعد من مشابهش نظر داده پاكش كردم چون تكرار  بيهوده حرف فايده نداره

أولا كه من صحبتم با روال بحث هاي اين جاست كاملا متفاوت بود ، كاري به احكام اسلام و اون چه كه تو كشور ...

تمام اون حرفم جنبه شوخی داشت

هر جور دوست داری حق داری تاپیک بزنی

در نهایت من یا میام یا نمیام😁 

شرمنده  منم بر مبنای آیه بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید  این قانون رو خلاف شرع تشخیص ...

جالبه إسراف جزو كلماتيه كه اشتباه إملائي اش باعث تغيير معنا داره مي شه. اصراف چن تا معناي مختلف داره يكي اش برگردوندنه 

إسراف ولي همون افراط در مصرف معناش

جالبه إسراف جزو كلماتيه كه اشتباه إملائي اش باعث تغيير معنا داره مي شه. اصراف چن تا معناي مختلف داره ...

🙈🙈🙈🙈🙈🙈

واااای نه من چجوری اینو غلط نوشتم

کلا نمیشد به روم نیاری

ازون سوتی هااااا بودا😢😭🙁☹😦😟😞😩

🙈🙈🙈🙈🙈🙈 واااای نه من چجوری اینو غلط نوشتم کلا نمیشد به روم نیاری ازون سوتی هااااا بودا😢😭🙁 ...

مهم نیست پیش میاد حتی عنصرالمعانی هم اشتباه میکرد ویولت شهرزاد

مهم نیست پیش میاد حتی عنصرالمعانی هم اشتباه میکرد ویولت شهرزاد

نهههههه

این خیلی ضایع بود

اصلا به چشمم نیومد کلمه اش 

عنصرالمعالی بر علیه من توطئه کرده😣

نهههههه این خیلی ضایع بود اصلا به چشمم نیومد کلمه اش  عنصرالمعالی بر علیه من توطئه کرده😣

بابا بی خیال ضایع کجا بود