2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=95075462]به نظر شما يه زن متشخص و محترم  فارق از مذهب و اعتقادش ممكنه بيش از حد پوشش باز داشته باشه؟ &nb ...[/QUOTEحجاب داشته باشن 

حجاب خیلی خوبم هست

ولی به نظرم اکثرا میگن ازادی 

موندم ملت ازادیو تو چی میبینن

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
مشكلي پيش نمي آد ، پيش اومد خرجش نهايت ١٠ هزار تؤمنه نمي خوره   انقدر ترسو  باشيد

آخه من یبار کاربریم ترکیده.... ترس که نه ولی گاهی همین ترس نشانه هوش و احتیاطه...

خودت ترسویی   

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
آخه من یبار کاربریم ترکیده.... ترس که نه ولی گاهی همین ترس نشانه هوش و احتیاطه... خودت ترسویی &nbs ...

آخ جوووووون 

دعوا😂🤣

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
آخ جوووووون  دعوا😂🤣

نه من دعوا ندارم با 53 .... مثه داداشمه بابا ... مگه نمی بینی چقدر کوتاه میام خواهری....رفتم دوباره برگشتم

زن ها يي وجود دارن كه تو فضاي عمومي در عين اين كه  اصلا دوست ندارن نگاه  و توجه مردها &nbs ...

بله من ديدم خانم هايي كه به خاطر علاقه خودشون و لذت خودشون و راحتيشون لباس باز ميپوشن و هدفشون جلب توجه نيست ولي از چشماي هرزه هم در امان نيستند مسلما 

(فرض كنيم تو يك سرزمين خالي از سكنه  قراره يك كشور بنا بشه و مردماني با دين و مذهب و فرهنگ هاي ...

من میگم زنا چادی و مانتویی خوب و با حیا حتی ارایشم بکنن اما در حد خودش نه الان که خشتک شلوارش معلومخ و شلوارک میپوشن 

نه من دعوا ندارم با 53 .... مثه داداشمه بابا ... مگه نمی بینی چقدر کوتاه میام خواهری....رفتم دوباره ...

مگه خواهر برادرا دعوا نمیکنن؟

بعدم چهارتا جیغو

دو تا مو کشیدن

یه پنجول و لگد که دیگه این حرفا رو نداره😂🤣😅

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
مگه خواهر برادرا دعوا نمیکنن؟ بعدم چهار جیغ  دو تا مو کشیدن یه پنجول و لگد که دیگه این حرفا ...

نمیدونم داداش نداشتم