2777
2789
Ok

ولي يك سوال كه احتمالا تكراري هم باشه 

به عنوان يك زن متاهل اگه تو جامعه همه زن ها همون طور و با همون لباسي كه تو خونه و خلوت شوهراشون مي چرخن يا با لباسي كه باهاش مي رن استخر حضور داشتن از جمله همكاران همسرتون براتون عادي بود يا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيز دلم اومدم 🙋‍♀️ ممنونم واسه همه تگ كردنا  و لايك كردنات 😘😘😘😍😍

سلام عشقم😙😙

خواهش گلم اینجا بدون الی آتیش پاره سوت و کور بود😊

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ولي يك سوال كه احتمالا تكراري هم باشه  به عنوان يك زن متاهل اگه تو جامعه همه زن ها همون طور و ...

اگه همه همینطور باشن آره  چون به سلامت اخلاق همسرم اطمینان دارم.ازون زنای سطحی نگر نیستم که دو دستی شوهر جونشون رو میگیرن که یه وقت نپره🙄😏

حیا و عفت به پوشش نیست به ذاته

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مرسي عشقم تو لطف داري به من 😘😘💋💋 ببخشيد نتونستم بيام نميدونستم نگرانم ميشي ♥️♥️♥️

❤❤❤❤💖💖

ببین قلبم از دوریت چطور شد🔚💔

اگه همه همینطور باشن آره  چون به سلامت اخلاق همسرم اطمینان دارم.ازون زنای سطحی نگر نیستم که دو ...

جاري جون من از اون زنام كه سفتتتتتتتت ميچسبم شوهرمو

بعدا دلخور نشين ازم 🙄🙄😂😂🤣🤣

مال خود خودمي خب 😍😍😍😅😅😅😂🤣🤣

جاري جون من از اون زنام كه سفتتتتتتتت ميچسبم شوهرمو بعدا دلخور نشين ازم 🙄🙄😂😂🤣🤣 مال خود خودمي ...

😂😂😂😂😂 کار بسیار خوبی میکنی گرگ زیاد شده😁

ولی من بدم میاد کسی اویزونم بشه خودمم کسی رو سفت نمیچسبم😩

اگه همه همینطور باشن آره  چون به سلامت اخلاق همسرم اطمینان دارم.ازون زنای سطحی نگر نیستم که دو ...

شرط كافي با حيا بودن پوشيده بودن نيس أما عريان بودن شرط كافي براي بي حيا بودن هست 

حيا و عفت مفهومش لابد خيلي متفاوته برا شما 

لآدم نيست حتما يك زن و مرد همخواب هم بشن تا عفت و حيا زير پا گذاشته بشه أينا هم بر مي گرده باز به تفاوت هامون 

من كه يه پسرم جلوي خانواده ام كه راحت ترم اجازه. هر جور پوششي به خودم نمي دم و چيزي كه مانعم ميشه رو برخاسته از حيا مي دونم

حالا شما و يا ديگراني با طرز فكر  متفاوت مي تونيد اين گونه باشيد و پيش خودتون و وجدان خودتون عفيف و با حيا هم باشيد و باشند برام ناشناخته و غير قابل پذيرشه 

الهي فدا قلبت بشم من بيا بغلم كه بدجور دلمو بردي 🤗🤗🤗🤗🤗♥️♥️♥️♥️

اومدم  

خدا نکنه عسلم😙😙

راستي كاش بگين حيا  به چي مي گين و نتيجه اش و عملكردش چيه

شرط كافي با حيا بودن پوشيده بودن نيس أما عريان بودن شرط كافي براي بي حيا بودن هست  حيا و ...

یکم راحت تر توهین میکردی 😊😊😊 چندبار تو پست های مختلف گفتم اگه آزادی کامل هم باشه با پوشش معقول و تعریف شده ای بیرون میرم ولی به آزادی معتقدم.و گفتم اگر همسرم زنای بدون پوشش رو ببینه برام مساله ای نیست نگفتم خودم لخت به خیابان خواهم رفت.

من خودم رو با حیا و عفت میدونم و همینکه نزد وجدان خودم راحتم برام کفایت میکنه نیازی به تایید دیگران نیست😊

راستي كاش بگين حيا  به چي مي گين و نتيجه اش و عملكردش چيه

اینکه خودم دید جنسی به جنس مخالفم ندارم به غیر از همسرم و اگه با مرد غریبه ای هم صحبت میشم نگاهم اصلا جنسیتی نیست و صرفا یک دوستی سالم. و با هر مردی هم کلام نمیشم و حد و حدود خودم رو رعایت میکنم

به نظرم اینطوری خیلی بهتر از اینه که چادری باشم و زیر چادر هر غلطی دلم خواست بکنم😊