2777
2789
گفتم انسان موجود دارای اختیاری هست و این حدود اختیار تا جاییکه به دیگران و به طبیعت و احتماع آسیب نر ...

خوب همه چي بر مي گرده به اين كه آسيب به ديگران و حريم شخصي رو چه كران و حدي براش قائل باشيد و چطور تعريف كنيد 

من به نظرم هر اتفاقي كه تو فضاي عمومي مي افته حتما اگه وجه شخصي داره وجه عمومي هم داره

شما به سفسطه و مغلطه علاقه دارین؟ خیلی خوبه اینکار طرف رو عصبی میکنه مخصوصا کسی که توانایی جواب دادن نداشته باشه 

منم گاهی اینکار و میکنم تفریح خوبیه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما به سفسطه و مغلطه علاقه دارین؟ خیلی خوبه اینکار طرف رو عصبی میکنه مخصوصا کسی که توانایی جواب دادن ...

نه عصبي چرا؟

نظر دادين 

منم دارم مي پرسم ببينم چقدر متقن و  قابل دفاع هست نظرتون و گرنه اگه دلتون نخواد از كنار صحبتتون رد مي شم و نديده مي گيرمش

[QUOTE=106943540]خوب همه چي بر مي گرده به اين كه آسيب به ديگران و حريم شخصي رو چه كران و حدي براش قائل باشيد و چطور ت ...[/QUOTE

تو کتاب آینه های دلدار اثر هوشنگ گلشیری. که تقریبا یه سفرنامه س خوندم که میگه تو سفرش به بلژیک یا دانمارک متوجه میشه برهنه بودن در ملت عام جرم نیست و مجازاتی براش تعیین نشده ولی کسی که برهنه بیرون بیاد به طور عرف مردم و پلیس بهش تذکر میدن و مجبوره خودشو اصلاح کنه ولی یه روز ملی دارن کخ تو اون روز همه  مردم میتونن برهنه بیرون بیان یه جور جشنه 

من خودم اصلا از تصور همچین حالتی حس خوبی نمیگیرم و مخالف برهنگی ام ولی با آزادی و اختیار مدافقم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
[QUOTE=106943540]خوب همه چي بر مي گرده به اين كه آسيب به ديگران و حريم شخصي رو چه كران و حدي براش قا ...

از اين چيزي كه نقل كرديد چه نتيجه اي مي گيريم؟

نه عصبي چرا؟ نظر دادين  منم دارم مي پرسم ببينم چقدر متقن و  قابل دفاع هست نظرتون و گرنه ...

نگفتم شما عصبی شدی میگم خیلی خوبه بعضی وقتا بازی با کلمات و سفسطه کردن لذت بخش میشه😃😄

خوب نوع پوشش چه تمايزي داره با بقيه موارد كه بايد جداگانه بررسي كردش؟

چون نوع پوشش آسیبی به بقیه وارد نمیکنه

ولی سایر حدود اختیارات فقط بر فرد تاثیر نمی ذاره رو کل جامعه تاثیر داره. مثلا ما اختیار و توانایی اینو داریم که کسی رو به قتل برسونیم یا دزدی کنیم ولی قانون مارو منع کرده ازین قبیل اعمال چون تاثیر مخزبش رو سایر افراد هم اعمال میشه

از اين چيزي كه نقل كرديد چه نتيجه اي مي گيريم؟

قانون گذاری یه عمل تجربیه و با آزمون و خطا کامل میشه.یه امر مطلق و محض نیست و اینطور نیست که یه قانون کلی و جهان شمول برا همه مردم دنیا خوب باشه.قانونی درست و کامله که انعطاف داشته باشه 

ما هم تو این سرزمین خیالی ابتدا با قانون پایه ی اختیار مطلق در پوشش؛ پیش میریم و ازونجا که نوع بشر و اعمالش غیرقابل پیش بینه منتظر میمونیم تا باگ های این قانون یکی یکی پیدا بشن و ما اونا رو اصلاح کنیم

چون نوع پوشش آسیبی به بقیه وارد نمیکنه ولی سایر حدود اختیارات فقط بر فرد تاثیر نمی ذاره رو کل جامعه ...

همين ديگه 

ظاهر افراد و حتي اشيا تو منظر عمومي صرفا امر شخصي نيس ،

از نظر شما هر جور لباس پوشيدن و گشتن امكان نداره آسيبي داشته باشه و يه امر شخصيه  

اين محل اختلاف ماست و ريشه اش هم مي تونه عميق باشه 

همين ديگه  ظاهر افراد و حتي اشيا تو منظر عمومي صرفا امر شخصي نيس ، از نظر شما هر جور لباس پوش ...

شما فقط نظرات مارو شنیدین

میشه بگین پوشش دیگران چه آسیب هایی برای بقیه ایجاد میکنه؟

شاید هم نظر شما درست باشه من خودم رو صاحب نظر و صلاحیت دار نمیدونم و قطعا نظراتم ایرادای کلی داره