2777
2789
منظورم اون نیست منظورم از هوس اینه که یه پسر مجرد وقتی با یه دختر دوست میشه فقط داره ازش سو استفاده ...

!!!!!!! یعنی شوهرم وقتی با من دوست شد داشت از من سو استفاده می کرد ؟ عجبا . نه عزیزم خدا به همه عقل و شعور داده که بد و خوب رو از هم تشخیص بدن بفهمن که کی نیتش سو استفاده هست و کی نیتش آشنایی و ایجاد ارتباط منطقی و درسته . حالا اینکه بعضی دخترها دور از جون نادونن و سریع وا میدن نه مشکل ماست نه مشکل پسره مشکل خود خوه دخترست والسلام

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
نه واقعا به نظر منم این اتفاق نمیفته . مگر اینکه به مرور زمان اونقدر زن و مرد به هم عشق بدن که زندگی ...

اینایی که میگن عشق باید بعد از ازدواج بیاد همونایی هستن که معتقدن ازدواج هندونه در بسته س در واقع با ازدواج بدون علاقه شانسشونو امتحان میکنن حالا ممکنه واقعا هم شانسشون خوب باشه و اون هندونه شیرین و قرمززز در بیاد حسابی هم عاشق بشن. اما اون بقیه مواردی که شانسشون خوب نیس چی؟ اونا همینان که هرروز برامون تاپیک بدبختی میزنن  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منظورم اون نیست منظورم از هوس اینه که یه پسر مجرد وقتی با یه دختر دوست میشه فقط داره ازش سو استفاده ...

همونطور که ازدواج خوب و بد داریم دوستی خوب و دوستی بد هم داریم شما الان تو ذهنت فقط بداشه 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اینایی که میگن عشق باید بعد از ازدواج بیاد همونایی هستن که معتقدن ازدواج هندونه در بسته س در واقع با ...

دقیقا 50 درصد تاپیکهای زندگی ناموفق تو همین نی نی سایت مسببش ازدواج در سنه کمه و 50 درصد بقیه هم ازدواج کردن بدون شناخت و به صورت سنتیه . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
اینایی که میگن عشق باید بعد از ازدواج بیاد همونایی هستن که معتقدن ازدواج هندونه در بسته س در واقع با ...

ینی همه ی اونایی که با عشق ازدواج میکنن خوشبختن؟؟

خیلیا هستن با دوست بودن بعد ازدواج عشقشون خاموش میشه و تموم میشه به فکر طلاقن اینهمه طلاق داریم ۹۰ ...

این همه طلاق داریم ولی مشخص نیست رابطه دوستی داشتن قبلش یا نه!

عزیزم شناخت و عشق میتونن هر دو باشن بعد عقد کنی ها! بخدا!

الان گیر شما اینه که فکر میکنی هرکی قبل ازدواج عاشق شده چشاشو بسته و جوانب منطقیشو بررسی نکرده. 

عشق خرکی داریم ولی عشقی که از شناخت حاصل شده هم داریم والا  

زمان آشنایی قبل از ازدواج باید به حدی باشه که شما هم به شناخت کافی برسی از طرفت هم هرچی بیشتر میشناسیش بیشتر دلت بخوادش یعنی انتخابت برا اساس چهاربار رفت و اومد خانوادگی و بر اساس چک لیست(خونه ماشین شغل ایمان تقوا عمل صالح ...!) نباشه فقط. این میشه ازدواج اصولی. خیلیا با منطق ازدواج کردن گفتن با خوندن خطبه عقد مهرمون به دل هم میفته اما مهره هیچوقت به دل یکیشون یا دوتاشون نیفتاد! صددرصد ازدواج بدون شناخت و فقط از سر عاشقی هم همینطور!

با شناخت + عشق بله   

عزیزم شناخت و عشق میتونن هر دو باشن بعد عقد کنی ها! بخدا! الان گیر شما اینه که فکر میکنی هرکی قبل ا ...

درسته من نمیگم فقط ازدواج سنتی میگم اونایی که به قول شما قبل ازدواج عاشق شدن و عیبای طرفو ندیدن بعد ازدواج تازه عیبارو میبینن و پشیمون میشن وگرنه کسیایی هم داریم که نامزد شدن تا بیشتر همو بشناسن و به هم علاقه پیدا کردم

من نمیگم بدون هیچ حس و میلی ازدواج کنی میگم با احساست ایندتو خراب نکنی

دیدم که میگما یکی بود ازدواج کرد ولی خونواده ش راضی نبودن خودش میگف دوسش دارم دقیقا شیش ماه زندگی کردن و طلاق چون اصلا عیبای ‌پسره رو ندید با این خانوادش همه بهش میگفتن پشیمون میشی

ازدواج سنتی یه جوریه مادر پسر دنبال زن زندگی برای پسرشه یه دختر خانواده دار و نجیب پیدا میکنه پسر عقد میکنه و عاشق میشه!!

دو نفر که با هم دوست میشن عاشق چیزایی میشن که دوست دارن و در طرف مقابل وجود داره این منطقی تره 

خب نمیشه بعد که  عقل و منطقت تاییدش صبر کنی تا احساسم به وجود بیاد بعد که مطمئن شدین هم منطق در ...

خب قرار نیس صبر کنی احساس بوجود بیاد 

وقتی  عقل تائیدش کرد به نظر من بقیش حله 

برای ازدواج اینکه از طرف از  هر لحاظ بدت نیاد و یکم اولش که میبینی به دل بشینه و بقیه شرایطشم خوب باشه  کافیه 

عشق بعدا به وجود میاد 

درسته من نمیگم فقط ازدواج سنتی میگم اونایی که به قول شما قبل ازدواج عاشق شدن و عیبای طرفو ندیدن بعد ...

سنتی و مدرن اسمن

مهم اینه که قبل از عقد کردم پکیج شناخت و علاقه کامل شده باشه یعنی زمان کافی داشته باشن که مطمئن باش هم علاقه دارن به هم هم این علاقه بخاطر دلایل غیرمنطقی نیست 

ازدواجهایی که با خواستگاری دو سه جلسه ای به عقد میرسن ریسکشون از همه ازدواجا بالاتره چون نه شناخت اتفاق افتاده نه احساس واقعیه

ازدواج سنتی یه جوریه مادر پسر دنبال زن زندگی برای پسرشه یه دختر خانواده دار و نجیب پیدا میکنه پسر عق ...

لزوما مادر پسر دنبال زن نمیگرده برای پسرش 

ازدواج ماام سنتی بود ولی مامانش انتخاب نکرده بود خودمون انتخاب کردیم 

2790
2778
2791
2779
2792