2777
2789
یعنی اون چندتا جمله که میگن معجزه میکنه؟ ناگهان به اذن خدا هوس تبدیل به عشق میشه ؟    

بله با خونده شدن عقد بین زن وشوهر تعهد به وجود میاد

شما کدوم زن و شوهری رو دیدی که نسبت به هم هوش داشته باشن

به نظر من عشق باید باشه قبل ازدواج 

اون علاقه ای ک بعد به وجود میاد بیشتر عادته تا عشق, 

اطرافیان ما هر کی اینجوری ازدواج کرد یا طلاق گرفته یا جراته طلاق گرفتن نداره 

حتی مامان بابامم باهم دوست بودن 😊

👄💄👠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی اون چندتا جمله که میگن معجزه میکنه؟ ناگهان به اذن خدا هوس تبدیل به عشق میشه ؟    

نه معجزه نمیکنه وقتی  با عقل و منطق یه نفر انتخاب کنی به مرور زمان احساس خوبی بینتون شکل میگیره 

به نظر من قبل ازدواج یه احساس نسبی و دوست داشتن معمولی از سمت دختر کافیه ولی پسر باید عشق و علاقه اش بیشتر باشه . من و همسرم با هم همکار و بعد دوست بودیم . اون عاشقانه منو دوست داشت ولی من یک حس دوست داشتن معمولی و منطقی و عاقلانه بهش داشتم . ولی بعد ازدواج روز به روز عاشق تر شدم طوریکه الان بعد 4 یا 5 سال در طول روز که هم رو نمیبینم دلم براش تنگ میشه  . چون به نظر من پسر ها در دوران دوستی و نامزدی وقتی بفهمن دختر کشته مردشونه دلسرد میشن و تلاشی برای بدست آوردنش نمیکنن . کلا هر چی دست نیافتنی تر باشی موفق تر میشی

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
به نظر من عشق باید باشه قبل ازدواج  اون علاقه ای ک بعد به وجود میاد بیشتر عادته تا عشق,  ...

نه اصلا اینطور نیست خیلیا سنتی ازدواج کردن و خیلی ام راضین 

اصلا عادت نیست واقعا علاقس 

بله با خونده شدن عقد بین زن وشوهر تعهد به وجود میاد شما کدوم زن و شوهری رو دیدی که نسبت به هم هوش د ...

با خوندن عقد فقط تعهدشون ثبت میشه 

هوس به چی میگی؟ اگه میل جنسیه که اگه بعد عقد از بین بره واویلاا  اگه منظورت سواستفاده س مورد داریم ازدواج کردن بخاطر بالا کشیدن مال و منال همدیگه بعدم طلااق اگه منظورت تعهد نداشتنه مورد داریم عقد کردن بعدش به هوسهاشون با دیگران ادامه دادن حتی از همون اول...

خلاصه جونم برات بگه که اون چارتا جمله و بعلههه گفتن چزیو عوض نمیکنه اینکه هرکسی تو ازدواجش چیکار میکنی بستگی به شخصیتش داره. خیلیا قبل از ازدواج عاشق شدن و ازدواج کردن بدبختم نشدن حالا شما دوس داری ازو ازدواج کنی بعد عاشق شی اوکی ولی این واقعیاتم در نظر بگیر.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
بله با خونده شدن عقد بین زن وشوهر تعهد به وجود میاد شما کدوم زن و شوهری رو دیدی که نسبت به هم هوش د ...

زن و شوهری که به هم هوس ندارن همونایی ان که تاپیک میزنن من و همسرم رابطه نداریم!!!

به نظر من عشق باید باشه قبل ازدواج  اون علاقه ای ک بعد به وجود میاد بیشتر عادته تا عشق,  ...

والا ما که ده ساله با هم داریم زندگی میکنیم بیشتر از روز قبل به هم دلبسته میشیم با هم بودنمونم از روی عادت نیست از روی عشق و علاقه ست عزیزم

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
نه معجزه نمیکنه وقتی  با عقل و منطق یه نفر انتخاب کنی به مرور زمان احساس خوبی بینتون شکل میگیره ...

خب نمیشه بعد که  عقل و منطقت تاییدش صبر کنی تا احساسم به وجود بیاد بعد که مطمئن شدین هم منطق درسته هم احساس عقد کنین؟ به هرحال اگه عقل و منطق یه آدمو تایید کرده یعنی خوب بودنش ثابت شده س قرار نیس وقتی احساساتی شد عوضی بشه که!

والا ما هم با بی عقلی ازدواج نکردیما منتها با کسی هم که هنوز بهش احساسی نداریم مهمترین قرارداد زندگیو امضا نکردیم.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
زن و شوهری که به هم هوس ندارن همونایی ان که تاپیک میزنن من و همسرم رابطه نداریم!!!

منظورم اون نیست منظورم از هوس اینه که یه پسر مجرد وقتی با یه دختر دوست میشه فقط داره ازش سو استفاده میکنه ولی یه مردی که زن داره ازش سو استفاده نمیکنه زنش عضوی از خانواده شه

منظورم اون نیست منظورم از هوس اینه که یه پسر مجرد وقتی با یه دختر دوست میشه فقط داره ازش سو استفاده ...

هی داری بدترش میکنی!

سو استفاده ی چی؟!

دوستی هم یه رابطه ی دو طرفه اس عشق میدی و عشق میگیری! 

نه واقعا به نظر منم این اتفاق نمیفته . مگر اینکه به مرور زمان اونقدر زن و مرد به هم عشق بدن که زندگی عاشقانه و رمانتیکی رو تجربه کنن وگرنه بیشتر عادت و وابستگیه نه عشق 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
هی داری بدترش میکنی! سو استفاده ی چی؟! دوستی هم یه رابطه ی دو طرفه اس عشق میدی و عشق میگیری! 

خیلیا هستن با دوست بودن بعد ازدواج عشقشون خاموش میشه و تموم میشه به فکر طلاقن اینهمه طلاق داریم

۹۰ درصد پسرا دنبال رفع نیازشونن و دختری که با این پسر دوست میشه رو برا ازدواج انتخاب نمیکنن و دنبال دخترای سرسنگین و افتاب مهتاب ندیده ان

ازدواج سنتی مثل معامله است با حساب و کتاب و دو دو تا چهار تا

تو جلسات خواستگاری ب سر مهریه چونه میزنن سر مبلغ طلا سر خرید عروس و داماد و بعد خواستگاری سر تالار و شام عروسی و لباس عروس و لباس داماد ماشین و همه چی چونه میزنن کی وقت میکنن عاشق هم شن وسط اینهمه بده بستون

2790
2778
2791
2779
2792