2777
2789
خب قرار نیس صبر کنی احساس بوجود بیاد  وقتی  عقل تائیدش کرد به نظر من بقیش حله  برای ...

اینو به من نگو به اونایی که بگو که چند سالم از ازدواجشون گذشت بچه دارم شدن ولی عاشق هم نشدن فقط بخاطر بچه و زندگیشون کنار همن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اینو به من نگو به اونایی که بگو که چند سالم از ازدواجشون گذشت بچه دارم شدن ولی عاشق هم نشدن فقط بخاط ...

خب  اونا مشکل از خودشونه که وقتی به همسرش حسی ندارن بچه دار شدن 

ادم اول تکلیف  رابطش مشخص میکنه بعدا یه طفل معصوم میاره تو این دنیا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب  اونا مشکل از خودشونه که وقتی به همسرش حسی ندارن بچه دار شدن  ادم اول تکلیف  رابط ...

یعنی قبل ازدواج صبر نکن که مطمئن بشن بعد ازدواج صبر کنن اگه حس نداشتن جدا شن؟  عزیزم قبول کردن اینکه ازدواج بدون علاقه ریسکه و ممکنه علاقه ایجاد بشه ممکنم هست نشه اینقدر سخته؟!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
سنتی و مدرن اسمن مهم اینه که قبل از عقد کردم پکیج شناخت و علاقه کامل شده باشه یعنی زمان کافی داشته ...

علاقه قبل ازدواج درحدی نباشه که چشمات بسته بشه احساست به عقلت غلبه کنه باید طرف به دلت بشینه این مهمه نه عشق عشق واقعی فقط بین زن و شوهره 

وقتی با عقلت بری جلو و کسی و انتخاب کنی که از هر نظر خوبه مثلا اخلاقش اگه خوب باشه که با حرف زدن و مسافرت و رفت امد دستت میاد مطمعنن عاشقش میشی

یعنی قبل ازدواج صبر نکن که مطمئن بشن بعد ازدواج صبر کنن اگه حس نداشتن جدا شن؟    عزیزم قبو ...

به هر حال هر کس منطق خودشو داره 

تجربه من این بوده که علاقه قبل از ازدواج زودگذره ولی علاقه ای که بهدش شکل بگیره خیلی پایدار تره 

بعدشم قرار نیس که  دو روز بعد خواستگاری برن زیر یه سقف 

یه صیغه محرمیت میخونن نامزد میشن اگه دیدن حسی به هم‌ندارن جدا میشن به راحتی 

2790
2778
2791
2779
2792