2777
2789
عنوان

کنکور

229 بازدید | 25 پست

بچه ها همینطور که مطلعید ۱۹ روز به کنکور مونده من امسال سال دومیه که شرکت میکنم خیلی استرس دارم خیلی مخصوصا این اواخر بعضی وقتا به حدی حالم بد میشه که فقط دلم میخواد بشینم ی گوشه ی دل سیر گریه کنم باید الان جمع بندی کنم اما چند روزیه از شدت استرس هیچ کاریو درست انجام نمیدم توروخدا اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید

چیکار باید انجام بدم حالم بهتر شه

البته اینم بگم من در طی ی سال کامل خوندم هیچ کمبودی نذاشتم

توکل کن به حدا و همش الا به ذکر الله تطمعن القلوب رو بگو❤❤❤❤ منم دو سال ذیگه باید این شرایطو بگذرون ...

موفق باشید بخدا اینقد تو فکرشمـکلا احساس افسردگی میکنم مادرم میگه من به چیزی به عنوان استرس اعتقاد ندارم کم خودتو درگیر کن اما من کلا عذاب میکشم شاید بخاطر اینکه مهمترین مسعله زندگیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه خانم خونه دارم، که بچه هم دارم یه ماه دیگم کنکورمه..از استرس قلبم داره میاد تو حلقم😲 البته ...

سطح کاردانی چطوریه واسه ی خانوم منظورم اینه بازارکارش خوبه؟

سطح کاردانی چطوریه واسه ی خانوم منظورم اینه بازارکارش خوبه؟

من کامپیوتر خوندم، اگه فوق دیپلم فنی حرفه ایی داشته باشی و چندجا کلاس خوب و وی ای پی رفته باشی، قطعا کار برات هست...چون چهار سال کامپیوتر خوندی و کلاس خرفه تیی هم رفتی دیگه قبولت دارن...با فوق لیسانسشم میتپنی استاد دانشگاه و مراکز اموزشی بشی

✨🌠good mood comes from inside
من کامپیوتر خوندم، اگه فوق دیپلم فنی حرفه ایی داشته باشی و چندجا کلاس خوب و وی ای پی رفته باشی، قطعا ...

من شرمندم خیلی معذرت میخوام این حرفو میزنم

اما روز کنکور من پ ر ی و د م خیلی خیلی شدید بینهایت درد دارم بیشتر اوقات قرص میخورمواما مسکن ها خواب اورن بنظر شما چیکار کنم😥😥😥😥😭😭😭

من شرمندم خیلی معذرت میخوام این حرفو میزنم اما روز کنکور من پ ر ی و د م خیلی خیلی شدید بینهایت درد ...

زنجیل بخور

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
من شرمندم خیلی معذرت میخوام این حرفو میزنم اما روز کنکور من پ ر ی و د م خیلی خیلی شدید بینهایت درد ...

عزیزم چه رشته ای میخوای؟من واسه کنکورم قرص خورده بودم پریود نشم یا برو یه آمپول بزن که زودتر پریود بشی.با دکتر مشورت کن

_donyalifestyle@    😍عشقا دنبالم کنید پلییییز😍
عزیزم چه رشته ای میخوای؟من واسه کنکورم قرص خورده بودم پریود نشم یا برو یه آمپول بزن که زودتر پریود ب ...

تجربی میخوام شرکت کنم

زودتر بشم بهتره ینی ممکنه زودتر بشم؟

تجربی میخوام شرکت کنم زودتر بشم بهتره ینی ممکنه زودتر بشم؟

آره اما با دکتر مشورت کن حتما

نه دانشگاه چه رشته ای میخوای؟

من اتاق عمل روزانه میخونم.ترم ۲

_donyalifestyle@    😍عشقا دنبالم کنید پلییییز😍