2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست
آره اما با دکتر مشورت کن حتما نه دانشگاه چه رشته ای میخوای؟ من اتاق عمل روزانه میخونم.ترم ۲

والا پیراپزشکی خدا کمک کنه بتونم قبول شم

اگه نشه هیچ امیدی واسه زندگی ندارم

موفق باشید خوشبحالتون

والا پیراپزشکی خدا کمک کنه بتونم قبول شم اگه نشه هیچ امیدی واسه زندگی ندارم موفق باشید خوشبحالتون

منم مثل تو فکر میکردم.اما اشتباهه.آروم باش و به خدا توکل کن که هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست.تو تلاش کن اما فکر نکن بیخودی .اذیت نکن خودتو

_donyalifestyle@    😍عشقا دنبالم کنید پلییییز😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اما با دکتر مشورت کن حتما نه دانشگاه چه رشته ای میخوای؟ من اتاق عمل روزانه میخونم.ترم ۲

دختر خالم دانشجو پزشکیه الان ازش پرسیدم گفت اون امپول استروژنه واسه کساییه که تو مدت اصلیش پریود نشدن تزریق میکنن که به روال عادی برگرده

گفتش اگه تو تزریق کنی تو این ماه دو بار میشی بهتره بیخیالش شی

منم مثل تو فکر میکردم.اما اشتباهه.آروم باش و به خدا توکل کن که هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست.تو تلاش ...

مرسی از لطفت اجی گلم التماس دعا😘

من ترسم بخاطر این زیاد شده پارسال با اینکه درصدام خوب بود رتبه ام افتضاح بود تقلبی زیادیم شد پارسال میترسم باز عقب بیفتم

من شرمندم خیلی معذرت میخوام این حرفو میزنم اما روز کنکور من پ ر ی و د م خیلی خیلی شدید بینهایت درد ...

منم پریود میشم اون تایم😂😂😂

من شیاف دیکلوفناک میذارم همیشه خیلی خوبه اصن انگار انگار که پری ام..خواب اورم نیس

✨🌠good mood comes from inside
منم مثل تو فکر میکردم.اما اشتباهه.آروم باش و به خدا توکل کن که هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست.تو تلاش ...

من فقط فکر نمیکنم واقعیته چندماهیه ی مشکل خیلی بزرگ واسم پیش اومده خیلی بزرگ اما بخاطر اینکه از درسم دور نشم به کسی نگفتم اگه کنکور قبول نشم مجبورم بازم پنهون کنم توروخدا دعا کنید حداقلش ی رشته ای بتونم برم

من فقط فکر نمیکنم واقعیته چندماهیه ی مشکل خیلی بزرگ واسم پیش اومده خیلی بزرگ اما بخاطر اینکه از درسم ...

منظورم این بود فکر نکنید که دنیا به آخر میرسه

_donyalifestyle@    😍عشقا دنبالم کنید پلییییز😍
منظورم این بود فکر نکنید که دنیا به آخر میرسه

اره واسه خیلیا موقعیتش هست اما من اصلا خونوادم کنار نمیتن بدتر از اون خودم ممکنه هر اتفاقی واسم بیفته شاید احمقانه باشه اما من بخاطر کنکور از سلامتی خودمم گذشتم