2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزر موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 230576 بازدید | 108 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
اگه نوشت منو لایک کنین همین امروز رفتم جلسه پنجم لیزر کردم ولی جواب نداده برام فعلا😔

شما صورتت لک نشده؟ 

من جوان سازی رفتم صورتم لک شده دفعه دوم ک رفتم گفتم بهش بهم کرم ساختنی داد دوهفته لکها رفت الان دوباره برگشت خیلی پشیمونم رفتم لیزر 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

خب دوره اول لیزرم

نوع دستگاه:دایود

سال تولید:2016

اسم دستگاه:اپیلیا آر اف

من بخاطر اینکه موهای بدنم خیلی زیاد بودن و کل بدنم مو در اورده بود به دلیل مشکل هورمونی رفتم دکتر و بعد ازمایش وسونو دارو بهم دادم(سیپروترون کامپاند،اسپیرونولاکتون و میتفورمین)بعد با دوستم گشتیم تو اینستا یه کلینیک لیزر پیدا کردیم که هم دستگاه و هم قیمت مورد تاییدمون بود(یه جا الکس 2016 میگفت کل بدن جلسه ای 2500 ولی این دایوده میگفت 700).دیگه نوبت گرفتیم و گفتن که از یه ماه قبلش موهارو فقط با لیزر شیو کنید و از ریشه نکنید چون باید ریشه موها سالم باشه تا بسوزن.یه روز قبل لیزر هم شیو کنید و فرداش بیاین.

خلاصه ما رفتیم وای از دردش نگم براتون مرگو به چشم میدیدیم ولی مجبور بودیم تحمل کنیم خصوصا من که کل بدنم رو لیزر میکردم.بعد 1/5 ساعت تموم میشد و من از شدت درد و سوختگی تاچند ساعت به زور راه میرفتم تا دوسه روز رو بدنم جای سوختگی و زخم و دلمه بود و زجر میکشیدم ولی میگفتم تحمل کنم تا خلاص شم از شر موهایی که بدنمو مثل مردا کرده بود.سرتونو درد نیارم 6 جلسه رفتم فقط بعضی جاها تاحدودی خوب جواب داد بعضی جاهامم که انگار نه انگار و زنه بهونه میکرد موهای اون قسمتا نازکن جلسات بیشتری باید بیای و دردش هم میگفت بخاطر موهاست به مرور ریششون ضعیف میشه دردت کمتر میشه ولی کمتر که نمیشد بیشترم میشد که خداروشکر خدادوستم داشت و زنه گفت دارم کلینیک رو تعطیل میکنم برم تهران و دیگه رفت و ما افتادیم تو فکر لیزر جدید.

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

خانوما گفتم که یکم صبور باشین لطفا دارم کامل توضیح میدم یه نکته هم جا افتاد موها تا دوهفته بعد لیزر رشد دارن بعد شروع میکنن به ریختن و تا سرماه که میشه نوبت بعد یه مقداریش رشد میکنن

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
شما صورتت لک نشده؟  من جوان سازی رفتم صورتم لک شده دفعه دوم ک رفتم گفتم بهش بهم کرم ساختنی داد ...

من بدن رفتم صورتونرفتم

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

دوره دوم

نوع دستگاه:دایود

سال تولید:2018

این بار من با یه تجربه تلخ و کلی لک سوختگی رو بدنم و موهایی که کامل برگشتن رفتم دنبال لیزر جدید و لیزر جدید رو پیدا کردم.گفتم من جای قبلی درد و سوختگی داشتم جوابم نگرفتم گفتن که بیا تست کن.

من تست کردم و از لحاظ درد عالی بود ولی خب مثه دایود قبلی قبلش تز ژل استفاده میکرد و سر دستگاه برا همه یکی بود که خیلی چندش و کثیف بود.

جواب دهیش هم به نسبت قبلی خیلی بهتر بود که اینم من 7 جلسه برا صورتم رفتم و جواب نگرفتم سه جلسه هم بدن که اون جوابی که پسندم باشه نگرفتم و ناامید ناامید ناامید دیگه نرفتم که یک ماه بعدش از کلینیک شون تماس گرفتن چرا  نیومدی کلی دعوا کردم گفتم نکه خیلی هم جواب داده گفتم الان کی جواب گو هست گفتن بیا باخود دکتر حرف بزن که هنوز نرفتم چون یه شهر دیگس و بلاخره میرم مطب رو سرش خراب میکنم

دوره سوم

نوع دستگاه:الکساندرایت کندلا

سال تولید:2018

این بار دیگه واقعا ناامید بودم تا اینکه از خانم دکتر مهناز فرید تو اینستا شنیدم که بهترین دستگاه الکس کندلا 2018 هس و خداروشکر همون موقع تو شهرمون پیدا کردم با قیمت خوب یه اکیپ از اصفهان میان چندروز در ماه هستن

نوبت گرفتم و رفتمو توضیح دادم براشون و گفتم کاملا ناامیدم منشی شون خیلی مهربون بودن گفتن نگران نباش گلم اینجا همه راضی بیرون میرن

ورفتم انجام دادم وخیلی خوب بود از لحاظ بهداشت چون سرش برا هرکس جداس ژلم استفاده نمیشه ولی یه کوچولو درد داره که قابل تحمله

و اما جواب دهیش عااالی بود خیلی راضی هستم ازش لطفا لطفا لطفا ازهمون اول برین برین الکس کندلا که مثه من سرتون نیاد

خب حالا تجربه هامو بخونین سوال داشتین بپرسین

عزیزم چندجلسه بالکس کندلارفتی؟ منم دارم کندلامیرم امروز جلسه پنجممورفتم ولی زیادجواب نداده برام البته اینم بگم هردفعه فاصله میفته مثلا ١۵ روز یا١٠ روزبیشتراز یکماهم میشه اگیدوارباشم؟ پوستم سفیده موهام تقریباتیره است

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹