2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزر موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 230686 بازدید | 108 پست
جلسه سوم ک نتیجه گرفتین کل بدنتون بود؟هزینش چقدر شد؟

بله کل بدن جلسه ای 550

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
عزیزم چندجلسه بالکس کندلارفتی؟ منم دارم کندلامیرم امروز جلسه پنجممورفتم ولی زیادجواب نداده برام البت ...

من دوحلسه رفتم چندروز دیگه میشه سوم

مطمئنی کندلاس؟اگه مرتب بری و رعایت کنی عالیه پوست و موتم که بهترین کاندید لیزره

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوحلسه رفتم چندروز دیگه میشه سوم مطمئنی کندلاس؟اگه مرتب بری و رعایت کنی عالیه پوست و موتم که بهت ...

اره کندلاست خنک کننده هم داره

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

الان جای لک ها رفته ؟برای بعد لیزر چه کرمی استفاده کردین ؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
کل دست کل پا بیکینی و زیر بغل

من دست وپا و زیربغل عالی بوده ولی بیکینی طبیعی هست دیرتر جواب میده

الان جای لک ها رفته ؟برای بعد لیزر چه کرمی استفاده کردین ؟

الان خداروشکر کمرنگ شدن.برا بعد لیزر زینک باید بزنی التهابش بخوابه ضدافتاب هم برا دست و صورت موقعی که میری بیرون