2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راضی هستید ؟ جوشای صورتتون رفتن ؟ من از یهویی بیرون ریختنشون خیلی میترسم

بهتر شده صورتم ولی تا همین چن روز پیش خیلی وحشتناک ریخته بود بیرون الانم صورتم جوش داره و میزنه دکترم گفته تا چارماه صورتت جوش میزنه

بهتر شده صورتم ولی تا همین چن روز پیش خیلی وحشتناک ریخته بود بیرون الانم صورتم جوش داره و میزنه دکتر ...

خیلیه خب ۴ ماه ! من رفتم پیش یه دکتر ۳ تا محلول ساختنی داد + تتراسایکلین + اکوتان + دیان + ژل اکونومیس + صابون ! ولی خب میترسم اکوتان بخورم ! چون من بیشتر از اعصاب و استرسمه ! عوارضی نداشت جز این بیرون ریزی ؟ 

خیلیه خب ۴ ماه ! من رفتم پیش یه دکتر ۳ تا محلول ساختنی داد + تتراسایکلین + اکوتان + دیان + ژل اکونوم ...

منم دیان میخوردم دوماه تموم شد نه من جوشام خیلی بده و همشم ارثی هست خشکی لب بود برامن همین

منم دیان میخوردم دوماه تموم شد نه من جوشام خیلی بده و همشم ارثی هست خشکی لب بود برامن همین

من قبل عمل بینی اینا قرص هرچی میخوردم خوب بود واسم ! الان یه چرک خشک کن ک میخورم پر صورتم میشه جوش ! نمیدونم چرا اینطوری شدم

۲ سال از عملمم گذشته هنوز همونطوری ام

ب هر دکتری میگم میگ توهم زدی

میگم اخ من ۳ بار امتحان کردم ب فاصله چندماه هر ۳ بار اینطوری باید بشم ! توهمه

میگن اخ ی نفر نباید تو دنیا اینطوری باشه گزارش بشه

این دکترم قبول نکرد میگ توهمه

فوبیا قرص پیدا کردم بخدا :(

عزیزم آکوتان عوارض خیلی بدی داره من مصرف کردم و 1ونیم سال بعدش باردار شدم و بچم مشکل پیدا کرد دکتر ژنتیک گفت حتی تا دو یا سه سال بعد مصرف نباید باردار میشدی,اگه متاهلی نخور واقعا میزنه کلیه و کبدو همه جا را داغون میکنه من از 89 میخوردم تا خرداد سال 90,لطفا برو پیش دکتر طب سنتی ببین انگل نداری؟دارو برا انگل بخور خوب میشی اینو کسی بهت میگه که همه روش های طب سنتی طب سوزنی انواع داروهای شیمیایی را استفاده کرده

جوشات چجورین ی عکس بزار

چطوری میشه ایدی تل..گرام بذارم اونجا در ارتباط باشیم ولی بعد کسی دیگ ایدیم رو نبینه ک پیام بده 😐 ب نظرم یه لینک کانال میذارم واست بیا اونجا از اونجا من بهت پیام بدم ! اوکیه ؟

عزیزم آکوتان عوارض خیلی بدی داره من مصرف کردم و 1ونیم سال بعدش باردار شدم و بچم مشکل پیدا کرد دکتر ژ ...

منم طب سنتی امتحان کردم حجامتم کردم

حجامت تا یه دو هفته خوبم میکرد ولی باز شروع میشه

دکتر طب سنتی ام میگف از اعصابته

کلی ام عرق کاسنی شاهتره این چرت پرتارم خوردم نزدیک یک سال و هیچی :( 

صورتتون صاف شد یانه؟

نه عزیزم ,جوشام کمتر شد تا چند ماه و لی دوباره میزنه به فجیعیه قبل نیست اما قرمزه و سر باز نمیکنه که تموم شه مدت زیادی میمونه همه دوران راهنمایی جوش میزنن و تا 18 19 خوب میشن من تازه 18سالگی شروع کردم به جوش زدن تا الان که 28 سالمه