2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس چجوری میدونست راکوتان برات خوبه اینکه میشه سرخود

میگه جوشات هورمونیه بخاطر غرورجوانیه برا کیست تخمدانت نیس هرچی گفتم ازمایش یا سونو بنویس ننوشت الانم قرصمو قط نکرد چن کبدم چربه فک کنم تنها راه درمانم راکوتان باشع!!قط نمیکنه

واقععاا!راکوتانم مصرف کردو خوب نشد؟

من زیاد تو این مسائل از افراد نمیپرسیدم نمیدونم چی میخورده ولی چن ساله که پیش دکتر میره  بعد بارداریش دیدمش کلی تغییر کرد فک کنم هورموناش درست شده

ممنونم عزیزم دوماه دیگه میشم۱۸

قربونت برم گلی  منم بیست سالمه   خیلی شبیه دوستمی😉   دختر عموی خودمم از ۱۳ سالگی جوش داشت تا بیست و یه سالگی کلا رفتن اونم کلی دکتر رفت ولی الان که ۲۳ سالشه نداره دیگه زیاد دارو نخور برات ضرر داره خودشون میرن

اها شما چن سالته و جوشات چ مدلیه؟متاهلی؟

من از بعد کنکور پارسال که خونه نشین شدم و بی تحرک  جوش زدم  جوشام قرمزه رو لپام کوچیکه ولی چن ماهه جاشون مونده همون قرمزی  قراره برم دکتر.  نامزد دارم

جدن!!درد نداره؟در اورد بعدش باز درنیومد؟من میگم  باز درنیاد

ی سرنگ بود با ی سوزن خیلی ریز با اون در میاورد دردش مثل درد امپول زدن بود ببین این جوشای من خیلی سفت و قرمز بود یعنی اگه در نمیاورد تاچند هفته  رو صورتم میموند چون خودش نه تخلیه میشد نه میرفت😐😐😐