2777
2789

تا یکی دو ماه اول تشدید می شن بعدش کم کم از بین می رن و من بعد 7 ماه مصرف قطع کردم الان گاهی یک یا دوتا جوش کوچیک می زنم خبری از اون جوشای وحشتناک نیست

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یسری رکتر برام نوشت پنج شش تا خوردم ترسیدم ادامه ندادم

رفتم داروی عطاری گرفتم خوردم تا حدود زیادی بهتر شدم

بعد ازونم ترسیدم ادامه ندادم جوشام یکم برگشت

بعدش یبار اتفاقی مقدار زیادی هندونه خوردم که تاثیر محسوسی داشت و بعد از اونم هندوانه زیاد میخورم

کلا نسبت به اون موقع که دکتر راکوتان بهم داد با این درمانا بیشتر از ۷۰ درصد بهتر شده صورتم

🌷
تا یکی دو ماه اول تشدید می شن بعدش کم کم از بین می رن و من بعد 7 ماه مصرف قطع کردم الان گاهی یک یا د ...

من الان دوماهه میخورم پیشونیم پره جوشایه گنده و قرمز شده دو هفتس رو پیسونیمه نرفتن داخل هنومیترسم هرجوشی ک میزنم یماه بعدش خوب میشه(البته این جوشابه کیستی)نمیدونم تاکی باید جوش بزنم خسته شدم الان چهل تا راکوتان خوردم ولی هیچ..پره جوش

من چهار سال پيش وحشتناك جوش ميزدم روزي دو تا جوش  بعد ده روز مصرف كمتر شده بعد يكي دوماه عالي شد پوستم پنج شش ماه خوردم قطع كردم الان چهار سال ميگذره جوش درميارم ولي نه به وحشتناكي اون موقه

من یسری رکتر برام نوشت پنج شش تا خوردم ترسیدم ادامه ندادم رفتم داروی عطاری گرفتم خوردم تا حدود زیاد ...

من همههه راهارو رفتم باورت میشه حس میکنم راکوتانم رومن جواب نمیده!!صورتم پره جوش سرسیاهو گنده و قرمزه

من چهار سال پيش وحشتناك جوش ميزدم روزي دو تا جوش  بعد ده روز مصرف كمتر شده بعد يكي دوماه عالي ش ...

منم خیلییب داغون جوش میزنم الان دوماهه خوردم ولی صورتم پره جوشایه متورم و قرمزهه هر جوشی ک میزنم کلی طول میکشه تاخوب شه الان یدونه رو لپم زدم سه ماهه نمیره تو!!پیشونیمم ک جا نداره بزنه دیگ امیدی ندارم خسته شدم...دوهفتس پیشونیم پره و خوبم نمیشه

من همههه راهارو رفتم باورت میشه حس میکنم راکوتانم رومن جواب نمیده!!صورتم پره جوش سرسیاهو گنده و قرمز ...

خب عزیزم راکوتان اینجوری جواب نمیده که.. شما اول باید مشکل کیستو حل کنی 

من همههه راهارو رفتم باورت میشه حس میکنم راکوتانم رومن جواب نمیده!!صورتم پره جوش سرسیاهو گنده و قرمز ...

من ۴ سال درگیرش بودم و کاملاااااا میفهممت

البته برا من سرسیاه نبود توده ای بود خیلی بد بود

من چون ازدواج کرده بودم میترسیدم بخوام بچه دارشم بد باشه راکوتان شما اگه مشکلی نداری زیر نظر یک پزشک خوب مصرف کن ولی بعنوان آخرین راه حل بهش نگاه کن و سر خود سراغش نرو

🌷
من الان دوماهه میخورم پیشونیم پره جوشایه گنده و قرمز شده دو هفتس رو پیسونیمه نرفتن داخل هنومیترسم هر ...

اولش تشدید می شن به مرور از بین می رن... 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
یکماه اول تمام جوشامیریزه بیزون بعدش دیگ کم کم صاف میشه صورتت یه ژل ضد جوشم بگو دکتر بنویسه واست همز ...

ژل نداددکترم اریتومایسین داد ک میزنم قرمز میشه پوستم حساسه ی ویتامین سی داد برا صورتم پر لکه قرمزه گف بره..

هرچی ب دکترم میگم میگ بیا لیزز کنم میگم جوش سرسیاه دارم میگ بیا لیزر میگم زیر پوستی دارم میگ بیا لیزر میگم گودی میگ لیزر درد لیزر فلان لیزر