2777
2789
منم کیست دارم😭کیستت خوب شده؟؟ماسکو دکتر خودش داد گف زیر پوستیا بیاد رو صورتت پاکسازی شه

دخترا شما اگر کیست دارید کیستو باید درمان کنید اول.. اصلا قانونش اینه دکترت ن اول از بابته سلامتی ازتون آزمایش بگیره اگه دید سالم هستید بعد راکوتان بده. من دکترم یک سال میرفتم پیشش راضی نمیشد راکوتان بده بعد دید دیگه از نظره روحی پوکیدم قبول کرد. دوست من مشکله هورمونی داشت خاست راکوتان بخوره بش گفتم اول برو مشکله هورمونیتو حل کن چون ممکنه از همین باشه. بردمش دکتر و دارو داد هورمون‌ ک درست شد صورتم عین اینه صاف شد 

اگه کیست داری ک راکوتان بی فایده اس 

جدن!!قرص ضدبارداری هم داده سیپروتن کامپاند اونا واسه کیست خوبن؟من نمدونم کیست دارم یا ن! ب دکترم گفتم ازمایش بنویس میگ جوشا تو واسه غروره برا کیست نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکترم خیلی فهمیده و منصف بود.. و تا هفته ی اول همه جوشام رف تشدید نشد.. 

من مصلا بهم قرص ضد حساسیت داد انقد جوشام قرمزه و فعال بودن گفت روزی شیش تا از این بخور ی دونه راکوتان ی دونه ال دی معدم باورت میشه خراب شده؟

من مصلا بهم قرص ضد حساسیت داد انقد جوشام قرمزه و فعال بودن گفت روزی شیش تا از این بخور ی دونه راکوتا ...

اگه مشکل معده پیدا کردی نباید بخوری راکوتان بهت نساخته.. دوره ای ازت ازمایش میگیره؟؟ 

دکترت ادم نیست ...منم دکترم بهم ۳۰ تا راکوتان داد الان ۴ تاش مونده خب جوشای قبلیم رفت ولی بازم جوش م ...

رکی پیشش رفته خوب شده میگن خوبه والا من الان چهل تا خوردم بدتر شدم میگ تو صورتت پره جوش زیر پوستیه اینا میان رو قلمبه میشن میگ اگ میخای نشه بیا جوشا زیرپوستیتو بردارم میگ تو (حداقل)تا چار ماه صورتت فقط،جوشه😐

دخترا شما اگر کیست دارید کیستو باید درمان کنید اول.. اصلا قانونش اینه دکترت ن اول از بابته سلامتی از ...

منم برا کیستم دارو میخورم اما زمان بره ۶ ماه میکشه گلم ...دکرم برااونم دارو داده