2777
2789
عنوان

یه چیزی بهم بگید بهم بربخوره برم واسه کاهش وزن😔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 99 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته نمیشی اینقدر چربی با خودت می‌بری اینور اونور=||

خونم طبقه سومه قبلا با دو میرفتم بالا الان یکی یکی پله هارو میرم بالا صدای زانوهامو میشنوم

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!
مرسی ولی واقعا برخورد😂

اره فکرکنم دیگه از امروز آب هم نخوره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
باشگاه میرفتم ولی از وقتی شاغل شدم چون خیلی خسته میشدم دیگه نرفتم خوراکمم که نگم واستون😥

منم شاغلم دیگه..حداقل پیاده روی کن..خوراکتم کم کنی لاغرمیشی اگه وقت ورزش نداری..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
وای تقریبا هم قد منی خیلی چاق شدی بخاطر سلامتیت لاغر شو 

خب چطوری بارها کم کردم ولی باز برگشته شاید ۳بار تا وزنم ۶۷ خودمو رسوندم باز ولش کردم

خونم طبقه سومه قبلا با دو میرفتم بالا الان یکی یکی پله هارو میرم بالا صدای زانوهامو میشنوم

اخی خو واسه سلامتی خودتم ک شده لاغر کن جیگرم زانوهات دیسک کمر نم هزار یک مرض دیگ دور از جونت 

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)
خب چطوری بارها کم کردم ولی باز برگشته شاید ۳بار تا وزنم ۶۷ خودمو رسوندم باز ولش کردم

برو دکتر با رژیم دکتر لاغر کن 

هرچی لاعر کنی دوباره برگردی سختتر میشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

[QUOTE=93747870]اخی خو واسه سلامتی خودتم ک شده لاغر کن جیگرم زانوهات دیسک کمر نم هزار یک مرض دیگ دور از جونت [/QU

فقط میخوام یه انگیزه پیدا کنم دوباره یه جرقه نمیدونم یه چیزی که بهم بربخوره و دوباره استارتو بزنم

[QUOTE=93747870]اخی خو واسه سلامتی خودتم ک شده لاغر کن جیگرم زانوهات دیسک کمر نم هزار یک مرض دیگ دور ...

تو آینه ۶ انجام بده 😆🙊

برا من که موثر بوده😥 البته من اضافه وزن ندارم فقط شکم موروثی لعنتیم اضافه اس

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد