2777
2789
عنوان

خانومایی که وزن بچه هاشون خوب بوده بیاید..

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 38 پست
بسه دیگه 10 کجا 4 کجا؟؟؟ خداکنه مال منم وزنش خوب بشه

نگران نباش عزیزم .من که فکر میکنم همش ارثیه‌ . نی نی من اگه به خونواده خودم بره وزن موقع تولدش خوب میشه اگه به خونواده همسرم بره زیاد وزن نمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم .من که فکر میکنم همش ارثیه‌ . نی نی من اگه به خونواده خودم بره وزن موقع تولدش خوب م ...

ایشالله.. شوهر من که مانکنه اما خودم فرم دارم اندازه ام سنمم کمه خیلی تجربه ندارم.. خداکنه مال هردومون تپل مپل بشه.. 🤣🤣🤣

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
نگران نباش عزیزم .من که فکر میکنم همش ارثیه‌ . نی نی من اگه به خونواده خودم بره وزن موقع تولدش خوب م ...

شما سونی هفت ماهگی رفتی؟؟؟ من قراره دوشنبه برم ببینم چخبر... 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
ایشالله ک سالم باشن و تپلی .چندسالته مگه؟؟

20

من که ماههای آخر هنش دلسترو نوشابه میخوردم.یهو بچم وزن گرفت.اینم بگم لگنم تنگ بود تا دمه مرگ رفتمو برگشتم موقعه زایمانم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
من که ماههای آخر هنش دلسترو نوشابه میخوردم.یهو بچم وزن گرفت.اینم بگم لگنم تنگ بود تا دمه مرگ رفتمو ب ...

عزیزمممم... 

چه جالب منم دوشنبه نوبت سونو دارم😂 

بچه ات چیه... 

من که ماههای آخر هنش دلسترو نوشابه میخوردم.یهو بچم وزن گرفت.اینم بگم لگنم تنگ بود تا دمه مرگ رفتمو ب ...

عزیزم نوشابه خوردی ضرر نداشت واسه نی نیت؟ میگن نوشابه رنگ پوست نی نی رو تیره و رنگ پریده میکنه 

بستنی و ابگوشت و دلستر واقعا تاثیر میذاره من خودم کلا  ۶ کیلو اضاف کردم سر دختر اولم که اونم ۳۲۸۰ وزن دخترم بود 

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم 
بستنی و ابگوشت و دلستر واقعا تاثیر میذاره من خودم کلا  ۶ کیلو اضاف کردم سر دختر اولم که اونم ۳۲ ...

چه خوب

دختره .واسه تو چیه

دختره فداش شم