هفته 29 بارداری هستم مکمل و غذاهای مقوی مصرف میکنم ولی تاحالا فقط 4 کیلو اضافه کردم نمیدونم وزن بچه الان چقدره شکمم هم کوچیکه خودمم تغییر نکردم خیلی... میخواستم بدونم چه چیزهایی وزن بچه رو سالم بالا میبره کسی تجربه ای داره بگه لطفا... ممنون
تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمیتواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
منم ۲۹ هفته و ۵روز هستم دو روز دیگه نوبت سونو وزن دارم استرس دارم ک بگن وزن بچه کمه. خودمم تا الان ده کیلو چاق شدم😢😢 من خیلی چیزای مقوی میخورم هرروز همه نمونه مغزیجاتی میخورم و کره محلی و روغن محلی. دوغ. زیتون. روغن زیتون. انجیر خرما. سوپ و عدسی و آش جو و دلستر بستنی و.....