2777
2789

هفته 29 بارداری هستم مکمل و غذاهای مقوی مصرف میکنم ولی تاحالا فقط 4 کیلو اضافه کردم نمیدونم وزن بچه الان چقدره شکمم هم کوچیکه خودمم تغییر نکردم خیلی... میخواستم بدونم چه چیزهایی وزن بچه رو سالم بالا میبره کسی تجربه ای داره بگه لطفا... ممنون

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

منم کلا ده کیلو اضافه کردم ک بیشترش اخراش بود

و وزن بچم ۳۵۰۰

لیدی میل خوردم و بستنی و کله پاچه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

خیلی دوست دارم که بچه ام تپل بشه اگه راهنمایی دارید بگید.. 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلا ده کیلو اضافه کردم ک بیشترش اخراش بود و وزن بچم ۳۵۰۰ لیدی میل خوردم و بستنی و کله پاچه

لیدی میل طعم چی چجور میخوردی؟ 

منم ۱۰کیلو اضافه کردم پسرم‌۳۴۰۰ 

هر ی روز در میون بستنی و دلستر فقط خوردم بامغزیجات 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
لیدی میل طعم چی چجور میخوردی؟ 

توت فرنگی خیلی بدمزست زوری میخوردم..

میریختم تو اب جوش یا رو بستنی پودرشو

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من تو بارداری کلا ۷ کیلو وزنم اضافه شده بود.. تغذیه خیلی خاصی هم نداشتم مثل همیشه بود. پسرم ۳۸۰۰ وز ...

عزیزم... ممنونم.. آخه من خودم آدم چاقی نیستم متوسط ام... میترسم اون ضعیف بشه، 😐😐😐

توت فرنگی خیلی بدمزست زوری میخوردم.. میریختم تو اب جوش یا رو بستنی پودرشو

دکترت برات می‌نوشت یا آزاد میخوردی

منم ۲۹ هفته و ۵روز هستم دو روز دیگه نوبت سونو وزن دارم استرس دارم ک بگن وزن بچه کمه. خودمم تا الان ده کیلو چاق شدم😢😢 من خیلی چیزای مقوی میخورم هرروز همه نمونه مغزیجاتی میخورم و کره محلی و روغن محلی. دوغ. زیتون. روغن زیتون. انجیر خرما. سوپ و عدسی و آش جو و دلستر بستنی و.....

عزیزم... ممنونم.. آخه من خودم آدم چاقی نیستم متوسط ام... میترسم اون ضعیف بشه، 😐😐😐

نه اینطور نیست ربطی نداره. منم متوسطم ولی پسرم وزنش خوب بود.. الانم عادیه نه تپله نه لاغر

تغذیه خوب و سالم داشته باش روتین و روزمره...

دکترت برات می‌نوشت یا آزاد میخوردی

دکترم مینوشت

منم ۲۹ هفته و ۵روز هستم دو روز دیگه نوبت سونو وزن دارم استرس دارم ک بگن وزن بچه کمه. خودمم تا الان د ...

بسه دیگه 10 کجا 4 کجا؟؟؟ خداکنه مال منم وزنش خوب بشه

نه اینطور نیست ربطی نداره. منم متوسطم ولی پسرم وزنش خوب بود.. الانم عادیه نه تپله نه لاغر تغذیه خوب ...

ممنونم گلم😍😍😍