2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میتونم بپرسم برای چی دکتر بهت گفته مصرف کنی 

دکتر نگفته.میتونه یک میل باشه یا بیشتر..من خودم انتخاب کردم..چون دکتر گفت زیادیش ضرر ندلره واینکه برا سیستم عصبی ونخاعی حنین خیلی خیلی خوبه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

برای همه از قبل بارداری خیلی خوبه که مصرف کنند جلوی تعداد زیادی از معلولیت هایی که امکان وجود داره را واسه جنین می گیره اما واسه اونایی که ازدواج فامیلی داشتن یا سقط بچه ضروریه

دکتر نگفته.میتونه یک میل باشه یا بیشتر..من خودم انتخاب کردم..چون دکتر گفت زیادیش ضرر ندلره واینکه بر ...

من میترسیدم که ضرر داشته باش پس ضرری نداره میتونم با خیال راحت مصرف کنم

چیز دیگری جز تو بود ،فدای یک تبسمت
من میترسیدم که ضرر داشته باش پس ضرری نداره میتونم با خیال راحت مصرف کنم

من که استفاده کردم خدارو شکر نداشت ..فولات بدن زیاد میشه همین..واین خوبه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
سلام عزیزم شما تا هفته چند فولیک اسید ۵ مصرف میکردید؟

من تا 5ماهگیم استفاده کردم..الانم 1میخورم..هرچند دکترم گفته دیگه نیاز نیست ولی ضررنداره

عزیزم فولیک ۵ تا آخر ۵ ماه ۵ خوردین یا تا اول ماه ۵؟

تااول 5ماه..برامن نیاز نبود ولی خوردم..

من از چند ماه قبل بارداری مصرف میکنم تاالان که هفته نوزدهمم

سلام عزیزم شما که تو بارداری اسید فولیک۵ مصرف کردید بچتون سالمه که؟ممنون‌میشم جواب بدید چون منم دوماه اسید فولیک۵مصرف کردم