2789
اگر مشکل کاریوتایپ که همون مشکل کروموزومی هست آیا درمانی داره؟

سلام. وقت بخیر

متاسفانه من به علت ابتلای خودم به کرونا نتونستم مدتی فعالیت کنم و پاسخگو باشم

اگر هنوز کمکی ازم ساخته است بفرمایید یا ترجیحا به dr.bahadory@sarem.org ایمیل بزنید

سپاسگزارم

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم
سلام وقتتون بخیر چقدر خوب که هستید و به سوالای ما جواب میدید. من و همسرم مشکلی نداریم و پنج ساله ...

سلام. وقت بخیر

متاسفانه من به علت ابتلای خودم به کرونا نتونستم مدتی فعالیت کنم و پاسخگو باشم

اگر هنوز کمکی ازم ساخته است بفرمایید یا ترجیحا به dr.bahadory@sarem.org ایمیل بزنید

سپاسگزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام. وقت بخیر متاسفانه من به علت ابتلای خودم به کرونا نتونستم مدتی فعالیت کنم و پاسخگو باشم اگر ه ...

سلام دکتر..دکتر خودم بهم گفت باید انوکسا بزنی..ولی یجا دیگ رفتم دکتر آزمایش دی اف آی و اس آی نوشت براشوهرم که دادیمش دیدیم دی اف آی ۳۳درصده و مشکل داره..سونو داد که واریکوسل گرید ۱درسمت راست و ۲و۳درسمت چپ داشت..گفتن حتما باید عمل بشه..حالا یک ماهو نیم میشه عمل کرده..دکترش گف ۶ماه دیگ باید آزمایش بده ک تاثیرش و ببینیم..ولی گفت ۳ماه دیگ میتونی اقدام کنی..الان موندم تکلیفم چیه بالاخره من کی اقدام کنم...خسته شدم از این وضع...آی وی اف جواب مثبت میده اگ انجام بدم؟؟؟؟؟؟.چیکارکنم دی اف آی پایین بیاد؟؟؟؟؟..خودم غلظت خون دارم فقط گفتن باید توحاملگی انوکسا بزنم....اگ جواب منو بدید خیلی لطف کردین....

سلام دکتر..دکتر خودم بهم گفت باید انوکسا بزنی..ولی یجا دیگ رفتم دکتر آزمایش دی اف آی و اس آی نوشت بر ...

سلان عزیزم بالاخره چکارکردین شما''من۲تاسقط بارداری پوچ داشتم پیگیری کردیم متوجه شدیم همسرم مشکل اسپرم و dfiداره ۳۴ درصده چندروزه داره دارو مصرف میکنه بعدش باید برم ivf

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سلان عزیزم بالاخره چکارکردین شما''من۲تاسقط بارداری پوچ داشتم پیگیری کردیم متوجه شدیم همسرم مشکل اسپر ...

همون بهتر بری ای وی اف..منم امروز رفتم دکتر گفت باید ای وی اف کنم..ولی دی اف ای از۳۳اومده ب۲۴..ولی چ فایده بالاخره گف ای وی اف کن

همون بهتر بری ای وی اف..منم امروز رفتم دکتر گفت باید ای وی اف کنم..ولی دی اف ای از۳۳اومده ب۲۴..ولی چ ...

عزیزم من خودم باتمام این اشکالات اسپرم انتخابم ivfبود خیلی بهتره دیگه آدم تکلیف خودشو میدونه'همسرتون چه دارویی واسه dfiمصرف کرد؟؟ داروهاشون چی بود؟داروی همسرم که دکتر ارولوژیست داد  الکارنتین ۵۰۰ روزی دوتا'کلومفین'فولیک اسید۵'ویتامین E'(خودم براش ویتامین cو سلن پلاس 'زینک پلاس خریدم باز بهش میدم هرشبم عرق کاسنی)کاش بیاد پایین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
همون بهتر بری ای وی اف..منم امروز رفتم دکتر گفت باید ای وی اف کنم..ولی دی اف ای از۳۳اومده ب۲۴..ولی چ ...

دکترنگفت dfi۲۴ واسه ivfخوبه یانه؟؟تویه تاپیکی که اتفاقا خیلی هم شلوغ بود کاربرا گفتن ارولوژیست گفته قابل قبول  برایivfزیر ۲۳ خوبه بیشترباشه یاجنین تشکیل نمیشه یاسقط میشه''دکتر همسرم اصلا اعتقاد به dfiبالا انگارنداشت گفت توivfاسپرم خوبا راجدامیکنن'آخه چجوری باید حالیش کرد وقتی dnaاسپرم مشکل داره کدوم خوباش؟؟؟ من تاdfiنره پائین نمیره ivfچون هم بدنم ضربه میخوره 'هم روحیه ام چون اصلا نمیگیره جنین هم هزینه.

سلام. وقت بخیر متاسفانه من به علت ابتلای خودم به کرونا نتونستم مدتی فعالیت کنم و پاسخگو باشم اگر ه ...

سلام دکتر ببخشید من سه تا سقط تو شش هفته داشتم یعنی بارداریم بیشتر از شش هفته بیشتر رشد نمیکنن بعد خود به خود خونریزی و سقط میکنم رفتم دکتر ایمونولوژی برام ارمایش نوشت انجام دادم مشکلی نداشتم به گفته خودش بعد مشاور ژنتیک که رفتم برام ازمایش ترومبوفیلی نوشت انجام دادم دو تا ژن mthfr هترو زده گفت علتش همین میتونه باشه و باید امپول انوکساپارین و اسپرین استفاده کنم  معیوب بودن این ژنها میتونه علت سقط من باشه ؟ازمایشات سی دی ماکرها برام نگفتن انجام بدم میترسم مشکلم ایمنی باشه بنظر شما میتونه علت ایمنی هم باشه؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
 سلام. مصرف هپارین یا انوکساپارین یا آ.اس.آ درمان وضعیت شماست که بارداری بی ضرر هست. جهت اطلاعا ...

اقاي دكتر جهش Mthfr مربوط به غلظت خون هست يا اينكه يكي از الل ژن معيوب هست و نمي تونه اسيد فوليك رو بشكنه و به فولات تبديل كنه و كمبود فولات خطرناك براي جنين من اينو تو گوگل سرچ كردم ايا صحت داره؟

سلام وقتتون بخیر .میخواستم ازتون خواهش کنم منو راهنمایی کنید .
من یک بار سقط داشتم و به اصرار خودم خواستم مشکلم رو بررسی کنم .
الان جواب آزمایش MTHFR A1298C من نوشته شده AC HETEROZYGOTE و آزمایش PAI-1 هم 4G-5G HETEROZYGOTE نوشته . و من الان یک دوز واکسن زدم و بعد دوز دوم میخوام مجدد اقدام کنم . میخواستم توی زمان باقی اگه میشه منو راهنمایی بفرمایید که چه دارویی مصرف کنم تا زمانی که بخوام به متخصص مراجعه کنم .

سلام وقتتون بخیر .میخواستم ازتون خواهش کنم منو راهنمایی کنید . من یک بار سقط داشتم و به اصرار خودم خ ...

درود و ارج فراوان. واکسنتان را حتما بزنید. برای چنین مواردی توصیه کلی برای بارداری استفاده از آسپرین و ویتامینهای ب6 و ب12 و اسیدفولیک و در طول بارداری آمپول انوکساپارین است. فعلا هفته ای یک آمپول نوروبیون بزنید تا پزشکتان شما را ببیند