2789
شما لطف کردید از دکتر زرنانی برای هفته دیگه وقت گرفتم که هر چی لازمه بنوویسن برام و ویزیت بشم ...شما ...

امیدوارم موفق باشید

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام ببخشید آقای دکتر من سابقه دوبار سقط درهفته دهم داشتم که اولین بار جنین ابتدا ضربان قلب داشت.طی ازمایشات که بعد سقط دوم داشتم.کاریوتایپ من و همسرم مشکلی نداشت.ازمایش اسپرم همسرم و عکس رنگی رحم هم همینطور.ولی در آزمایش mthfrهتروزیگوت هستم.ار اردیبهشت طبق دستور پزشک اسپرین و فولیک اسید ۵و ویتامین بکمپلکس شروع کردم.میخواستم نظر شما رو بدونم.تصویر ازمایشاتمو براتون ارسال میکنم.ایا علت سقط هام همین مورد میتونه باشه.

امیدوارم موفق باشید

سلام

وقتتون بخیر

چقدر خوب که هستید و به سوالای ما جواب میدید.

من و همسرم مشکلی نداریم و پنج ساله نازایی داریم،من البته تخمدان pco دارم که دکتر میگه مشکل خاصی نیست. فرض بر وجود مشکل من سه بار آی یو آی ناموفق و دوبار انتقال میکروانجکشن ناموفق داشتم. الان دکتر برام آزمایشی نوشته که جوابشو می فرستم. آزمایش کاریوتایپ هم نوشته که هنوز جوابش آماده نشده.

بنظرتون مشکلم حاد هست؟ من الان چیکار کنم؟ تا زمانی که برم پیش دکتر هماتولوژی دو سه هفته طول میکشه، تا اونموقع چه دارویی بخورم بهتره؟

خیلی ممنونم که راهنماییم می کنید

سلام. وقت بخیر معمولا ب6 و ب12 کمک کننده هستند. با توجه به ژنهای درگیر، یک فوق تخصص هماتولوژی (خون) ...

سلام ببخشید من دوتا سقط داشتم هفته ۶والان بارذارم انوکسا ۶۰۰۰میزنم ۴تا جهش دارم سه تاهترو یه همو الان هفته ۱۵دکترم کرده انوکسا رو یه درمیون ایا منطقیه مشکلی پیش نمیاد خیلی نگرانم عکس جهشهامو میفرسم حالا

سلام منم مشکل بقیه ی دوستان رو دارم با چهار بار سقط مکرر الان ازمایش mthfrفاکتورa1298cهموزیگوت شده یه دکتر بهم گفته باید تخمک اهدایی بگسزم بخاطر این مشکلم ایا منطقیه هیچ مشکل دیگه ای نداشتم

سلام. وقت بخیر جنین در هفته 12 معمولا به میزان کافی نمونه برای بررسی ژنتیک نمیده و در نهایت بشه کرو ...

سلام دکتر..دکتر خودم بهم گفت باید انوکسا بزنی..ولی یجا دیگ رفتم دکتر آزمایش دی اف آی و اس آی نوشت براشوهرم که دادیمش دیدیم دی اف آی ۳۳درصده و مشکل داره..سونو داد که واریکوسل گرید ۱درسمت راست و ۲و۳درسمت چپ داشت..گفتن حتما باید عمل بشه..حالا دوهفته ای میشه عمل کرده..دکترش گف ۶ماه دیگ باید آزمایش بده ک تاثیرش و ببینیم..ولی گفت ۳ماه دیگ میتونی اقدام کنی..الان موندم تکلیفم چیه بالاخره من کی اقدام کنم...خسته شدم از این وضع...آی وی اف جواب مثبت میده اگ انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟

سلام منم ۴تا سقط داشتم آزمایش کاریوتایپ سالم بود بعد آزمایش دیگه دادن،الان جوابش اومده ژن  mthfr 665c هموزیگوت هست،دکتر میگه این دلیل قطعی سقط نیست ،میخام بدونم این جواب و هموزیگوت منظورش چیه ؟ممنون میشم جواب بدین،من پلاکت خونمم بالاست،آیا این هموزیگوت بودن داروی خاصی داره؟

سلام منم ۴تا سقط داشتم آزمایش کاریوتایپ سالم بود بعد آزمایش دیگه دادن،الان جوابش اومده ژن  mthf ...

باید تو بارداری انوکسا بزنی 

فولیک ۵ بخوری 

اسپرین هم احتمالا میدن

سلام منم ۴تا سقط داشتم آزمایش کاریوتایپ سالم بود بعد آزمایش دیگه دادن،الان جوابش اومده ژن  mthf ...

منم مشکل شمارو‌ دارم فرانسه زندگی‌میکنم دکتر به من فقط اسپرین ۸۰ داده، ممکنه که علت سقط بوده باشه

سلام دکتر..دکتر خودم بهم گفت باید انوکسا بزنی..ولی یجا دیگ رفتم دکتر آزمایش دی اف آی و اس آی نوشت بر ...

سلام. وقت بخیر

متاسفانه من به علت ابتلای خودم به کرونا نتونستم مدتی فعالیت کنم و پاسخگو باشم

اگر هنوز کمکی ازم ساخته است بفرمایید یا ترجیحا به dr.bahadory@sarem.org ایمیل بزنید

سپاسگزارم

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم