2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

6475 بازدید | 51 پست

بیاین نظر بدین جنسیت لوبیای ما چیه؟طبق اخرین پریودی هفته 14 هستم، از هفته ششم گلاب به روتون صبح ظهر شب تهوع و استفراغ دارم و تهوعم خیلیییییی شدیده و هنوزم خوب نشده.

اکثرا به چپ میخوابم. تو عکس سونوی اولم نی نی تو سونو سمت راست بود که گویا تو رحم سمت چپه که توعکس برعکس میشه.

صورتم تغییری نکرده ولی بقیه میگن پوستت بهتر شده.

ادرارم تیرس و تو ازمایش اولم پی اچ پنج بود.

عاشق ترشی و شوری ام.

اولا به خاطر کم کاری تیرویید چاق شدم قرص که خوردم سه کیلو کم کردم.

میل جنسیم کم شده.

شکمم خیلی بزرگ نیس.

تو غربال اول جنسیتو نگفت بهم. جفتم خلفیه. و پرزانتاسیون متغیر. ضربان قلب جنین 158.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزبزم اولا بسلامتي ودل خوش زايمان كني سعي كن ازاول نمك وحذف كني بعد هم هفته ١٤ا اگه تهراني سونو دكتر شاكري جنسيت دقيق ميگه بهت بمن كه درست گفت ودخترم ٢ساله هست تقريبا

دختره 

مادر پسر تهوعش خیلی کمه یا اصلا نداره ! ویارش کمه 

ما تو فامیلامون دست کم اینطور بوده 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
عزبزم اولا بسلامتي ودل خوش زايمان كني سعي كن ازاول نمك وحذف كني بعد هم هفته ١٤ا اگه تهراني سونو دكتر ...

نه کرمانشاه هستم. تو ان تی گفت حدس زدم ولی نگم بهتره تو سونوی آنومالی بهت میگم.

اگه خودت به جنسیت خاصی علاقه نداری و برات فرقی نداره 

ببین حست چی میگه اون از همه درست تره

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
نه بابا دختر عموي من مدام تو دستشويي بود بنده خدا ني ني اش هم پسر بود

چی بگم اصلا نمیشه رو اینا حساب کرد هر کی یجوره 

منم زن عموم عاشق ترشی و شوری بود مدام لواشک و پفک میخرید 

نی نی ش دختر بود تازه بدنیا اومده

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤