2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6475 بازدید | 51 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه خودت به جنسیت خاصی علاقه نداری و برات فرقی نداره  ببین حست چی میگه اون از همه درست تره

دقیقا.من از روزی که باردار بودم ینی فهمیدم باردارم خود به خود میرفتم سمت لباس و کفشای پسرونه

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
دقیقا.من از روزی که باردار بودم ینی فهمیدم باردارم خود به خود میرفتم سمت لباس و کفشای پسرونه

وای منم همش نی نی پسر میاد تو ذهنم کفش پسرونه لباس آبی قنداق آبی کت و شلوار بچگونه آخ خدا ینی میشه پسر باشه 

ولی همش میترسم برعکس شه آخه سر دخترمم همش فک میکردم پسره وقتی دکتر گفت دختر شوکه شد کفر نگفتما الان یه تار موشو با دنیا عوض نمیکنم از بس که نمکیو شیطونه دخترم

خدایا اصلا ازت توقع نداشتم اصلا  
علایمتون چیه

از چی بگم برات مثلا از اول بارداریم تا الان که اول ماه پنجم ینی ۱۸ هفته فقط دو کیلو اضاف کردم همش نمک میخورم با خیار با لیمو با گوجه سبز حتی شیشه ی آبغوره سر میکشم و آلوچه رو بسته بسته میخرمو میخورم ، دیگه چی بگم ؟

علایمت شبیه منه اما من جفتم قدامی بود و نینیم دخمله الانم ۲۱ هفته هستم هنوز صبح ها حالت تهوع و استفراغ ولم نکرده قبل صبحونه با معده خالی ای خدااا خسته شدممم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

از چی بگم برات مثلا از اول بارداریم تا الان که اول ماه پنجم ینی ۱۸ هفته فقط دو کیلو اضاف کردم همش نم ...

نوع جفتت؟ تعداد ضربان قلب ان تی؟ تنبلی و زرنگیت؟ جنینت راسته یا چپ؟

نوع جفتت؟ تعداد ضربان قلب ان تی؟ تنبلی و زرنگیت؟ جنینت راسته یا چپ؟

نوع جفتموضربان نمیدونم  خیلی زرنگم ینی اگه یه اتاق کثیف باشه سریع جارو میزنم نمیتونم تحمل کنم حتی دخترمو که دوسالشه صب تا شوم باهاش ورجه وورجه میکنم، جنینم خودم دست که میزنم سمت چپ شکمم سفته ولی،وقتی سونو و قلب میرم دستگاشونو زیر نافم بیشتر طرف راست میزارن

علایمت شبیه منه اما من جفتم قدامی بود و نینیم دخمله الانم ۲۱ هفته هستم هنوز صبح ها حالت تهوع و استفر ...

خیلی بده این تهوع بخدا منم خسته شدم گاهی ارزوی مرگ میکنم هیچی نمیتونم بخورم حتی اب