2777
2789
عنوان

خسته شدم

153 بازدید | 19 پست

واقعا دیگه از دست شوهرم خسته شدم بنظرشما چیکار کنم خیلی دروغ میگه خیلی وعده سرخرمن میده هیچوقت سر هیچکدوم از حرفاش نیست الان یه مدته همش دارم بهش میگم طلاق میخوام پول بده برم دنبال طلاق بازم همش میگه بزار گیرم میاد بهت میدم اینقدر باهم بحث میکنیم که پسرم 4سالشه میاد میگه دعوا نکنید میکشمتونا...به زبون بچه گانه خودش.من اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم هرچی میام همه چیز درست کنم میبینم خراب تر میشه.شوهرم همش میره از عالم و ادم قرض میکنه اصلا به منم نمیگه تا وقتی اون طرف یوقت منو ببینه بهم بگه شوهرت اینقدر بدهکاره بعد ما دعوامون میشه خیلی بهش میگم از گشنگی هم بخوایم بمیریم نمیخوام قرض کنی تو گوشش نمیره که نمیره.کارم میکنه حقوقم داره اما همش کم کم میگیره که به هیجامون نمیرسه اگر کاری به کارش نداشته باشم و در برابر کاراش خفه باشم هیچی نمیگه.دست بزنم نداره هرچی من باهاش حرف بزنم فقط میگه غر نزن اینقدر حرف نزن و فلان .رابطمونمواینقدر سرد شده که داریم مثل خواهر برادر باهم زندگی میکنیم بنظر شما درست میشه این زندگی یا نه 

خوب اگه مشکلاتتون سر پوله که بنظر باید حلش کنین وضعیت جامعه خرابه مردا هم کم میارن تقصیر ندارن که توی این گرونی 

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیچاره بچه چه تقصیری  داره که باباش بیخیاله،چقدرشوهربی فکری داری،ادمش کن بخاطربچه ات گناه داره درسته مشکل زیادشده ولی این شورشودراورده همه خصوصیاتهای خوب روهمه روباهم داره دستش دردنکن نمونس

تا روووت میگیرم 

الان ديدم كه زدي كار هم ميكنه و حقوقم داره . بنده خدا با اين وضع گرون لابد نميتونه جواب نيازاتونو بده كه مجبوره قرض كنه . اگه بتوني خودتم كاري براي خودت دست و پا كني ميتوني كمك خرجش باشي . طلاق كه راهكار نيست . اونم با يه بچه . شوهرتم كه آدم بدي نيست پس به جاي غرغر كردن به فكر كمك كردن به زندگيت باش 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
الان ديدم كه زدي كار هم ميكنه و حقوقم داره . بنده خدا با اين وضع گرون لابد نميتونه جواب نيازاتونو بد ...

دقیقا 👌 منشأ اعتیادشم همینه که عذاب میکشه

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

ببین یه خانم الان تومحل کارم۲۶سالس،معتادترامادول روزی ۲تا۲۲۵میخوره وقتی میخوره بشدت مهربون وخالی بندوپرحرف میشه وقتیم نخوره انگارسگ پاچه شوگرفته دیوانه میشه وباهمه دعواداره

تا روووت میگیرم 

اگر کاری به کارش نداشته باشم که مهربونه ولی مهربونیش به چه دردم میخوره وقتی دروغگو هستو اعتیاد داره و رابطه هم که اصلا اهمیت نمیده .هرشبم جدا از هم میخوابیم خب این چه زندگی هست واقعا 

ببین یه خانم الان تومحل کارم۲۶سالس،معتادترامادول روزی ۲تا۲۲۵میخوره وقتی میخوره بشدت مهربون وخالی بند ...

اگر مهربونیش بخاطر قرصه پس که هیچی همون یه صفت خوم نداره