2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 19 پست

پس مشكل اصليه شما اعتيادشه ، آدم معتاد دروغگو و بي حال و حس ميشه و اينجوري هم كه درآمدش الكي از بين ميره . خوب حق داري كه ناراحت باشي . خودش قبول داره كه اعتياد داره ؟!

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس مشكل اصليه شما اعتيادشه ، آدم معتاد دروغگو و بي حال و حس ميشه و اينجوري هم كه درآمدش الكي از بين ...

اره میگه میرم دکتر فعلا همچنان نشسته که پول گیرش بیاد بره دکتر بازم دروغ میگه نمیره پولی هم بیاد دستش سریع خرج میکنه ه بگه ول ندارم که برم گیرم بیاد میرم

من کار کنم بدم اون که بره باز خرج الکی کنه.خیلی ولخرجه .

نه / حرفمو پس ميگيرم / اين آدم ارزش نداره كه كاري كني و براش  پولم بياري / بايد اول اعتيادشو ترك كنه چون اونجوري بدعادتم ميشه و توهم بي خيالش ميشي 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
اره میگه میرم دکتر فعلا همچنان نشسته که پول گیرش بیاد بره دکتر بازم دروغ میگه نمیره پولی هم بیاد دست ...

خدا كمكت كنه  بيشتر كسايي كه اعتياد دارن اصلا قبول نميكنن كه معتادن . قدم اول ترك براشون همون پذيرشه . حالا كه قبول داره بايد تو اجبار بيفته كه ترك كنه بعدم خيلي مراقبت ميخواد . پرس  و جو كن از كسايي كه كلاسهاي  ( ان اي ) رو ميرن كمك بگير . اول بعنوان راهنما و مشاور به شكل دوست وارد ميشن و بعدم كمكش ميكنن كه ترك كنه و از همه مهمتر اينكه دوباره برنگرده 

تو کنار منی نمی ترسه دلم