2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 36 پست
شرایطش عالیه البته شوهر خودمم شرایطش عالیه واقعا ولی من نمیدونم چم شده فقط خوبی های بقیه رو میبینم و ...

تو باید چالش شکرگزاری رو انجام بدی.ببین چی میشه

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطش عالیه البته شوهر خودمم شرایطش عالیه واقعا ولی من نمیدونم چم شده فقط خوبی های بقیه رو میبینم و ...

چون مردمو از ظاهر قضاوت میکنی!

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
یکی از اقوام ماهم با همچین کسی ازدواج کرذد.زندگیشون خوبه چون دختره افریته نیس.پسره مشروب میخوره کلا ...

نه من دوس ندارم زندگیش بد باشه فقط یه حس بدی درونمو قلقلک میده

خب منم از همین خودم ناراحتم دیگه

لعنت بر شیطون... 

حتی الکی هم که شده خودتو وادار کن که براش دعای خوب بکنی و خوشحال باشی، یواش یواش این حس از بین میره. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
آخه واسه متاهل ها هم هس؟

اگه متاهلی و کمبودی نداری حسادتواسه چی از کجا میدونی خواستگارش همه چی تمومه شاید چیزاییو همسرت داره که اون نداره همه ادما که کامل نیستن مگه فرشتن؟ 

و خدایی که کافیست
مگه چکار کرد همین دوستمم زمان نامزدی و عقدم رو به من کوفت کرد 

عقدم تبریک نگفت اصلا عکس نامزدم گذاشته بودم ب دختر عمم گفته بود حالم بد شد این چیه گذاشته

روز عروسیم کل فیلم دستاشوگذاشته روهم نشسته نه دستی ن تبریکی اخرسرم داشتیم با شوهرم عکس میگرفتیم خنده میکردم اونم خندیدگفت لال شو خیلی ضایعه گفت شوهرمم گفت لال از دنیا بری من هیچ وقت جواب نمیدادم شوهرم اعصابش خورد شد

الانم هرچی میخرم یا میپوشم خیلی ضایعه بازی درمیاره همه میشناسنش ک حسود کلی چیزای دیگ اینا چن مورد کوچکش بود بگم بازم....

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
اگه متاهلی و کمبودی نداری حسادتواسه چی از کجا میدونی خواستگارش همه چی تمومه شاید چیزاییو همسرت داره ...

صددر صد همینطوره خودمم اینا رو میدونم ولی دست خودم نیس

مثلا شوهر من عااااشقمه و با عشق شروع کردیم اما اون اینجوری نیس شرایط شوهرمم دست کمی از اون آقا نداره اصلا واس همین از خودم ناراحتم و عذاب وجدان دارم

چطوریه؟

هرروز سه مورد از نعمت هایی که داری رو تو دفترچه مینویسی برا بیست ویک روز.

بعد که تموم شد شروع کن برای بیست و یک روز از روز اول نعمتهایی که داری رو بخون.اصلا معجزه ست.به نعمت و داشته هات که اضافه میشه هیچ.نگرش مثبتت خیلی تقویت میشه

(سعی کن هرروز نعمت هایی رو بنویسی که با روز قبل فرق دارن و تکراری نیستن و از چشمت دور بودن)

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹