2777
2789
عنوان

حسادت

217 بازدید | 36 پست

برای دوستم یه خواستگار خیلی خوب اومده نمیدونم چرا اما اونقدی که باید خوشحال نیستم یه جورایی انگار حسودیم میشه 

از خودم بدم میاد که اینقد ذاتم خرابه من خیلی بدم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باز همش میگفتم خدایا شکرت برای من نیومد واگر نه مامانم مجبور به ازدواجم میکرد اخرم مجبور شدم 🤦🏼‍♀️

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

سعی کن براش مجبوریم ک شده خوشحال باشی حسادت خیلی بده دختر عموی من هم عقدم هم عروسیم زهرمارم کرد الانم هروقت ببینتم اذییت میکنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

یکی از اقوام ماهم با همچین کسی ازدواج کرذد.زندگیشون خوبه چون دختره افریته نیس.پسره مشروب میخوره کلا ازاده و اینا دیگه دختره بیخیال شده و الانم بچه دارن.

90درصدش بعد ازدواجه که بتونن خوب بمونن و هم رو نگه دارن سر زندگی و عاشق بمونن.

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
چجوریه شرایطش بگو باهم حسودیشو کنیم😁

شرایطش عالیه البته شوهر خودمم شرایطش عالیه واقعا ولی من نمیدونم چم شده فقط خوبی های بقیه رو میبینم و بدی های زندگی خودم

نه متاهلم ۲۳  بیشتر از خودم ناراحتم که کمبودی ندارم و این حس رو دارم 😢

خب خیلی بده

من یه مدت میگفتم چرا فلانی داره پیشرفت میکنه ما درجا میزنیم.ولی بعدش دیدم مشکل از خودمونه و حسودی کاری رو به جایی نمیبره

حس موقتیه بنظرم.سعی نکن جلوشو زیاد بگیری که بدتر میشهع

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
سعی کن براش مجبوریم ک شده خوشحال باشی حسادت خیلی بده دختر عموی من هم عقدم هم عروسیم زهرمارم کرد الان ...

مگه چکار کرد

همین دوستمم زمان نامزدی و عقدم رو به من کوفت کرد