2821
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
قبلا با قرص نورتیلیپتیلین درمان شده بودم 1سال درمان شدم الان 1 ماه دوباره برگشته چون چند ماه قرص ال ...

نه نگران نباش معدت سوراخ نمیشه روزه بگیر هیچ اتفاقی نمیوفته . دمپریدون عضلات اسفنکتر مری رو سفت میکنه و نظم خوبی به دستگاه گوارش میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وینکه میخوام واس بارداری اقدام کنم ولی با این شرایط میترسم که بدتر بشم

این قرص ضد افسردگی هست شاید دکترتون این احتمال رو داده که شما عصبی هستین و معدتون به خاطر استرس و اعصاب بهم ریخته. برای بارداری که حتما بدتر میشین . چاق که نیستی؟

این قرص ضد افسردگی هست شاید دکترتون این احتمال رو داده که شما عصبی هستین و معدتون به خاطر استرس و اع ...

اخه با این قرص بهتر شدم نمیدونم بازم استفاده کنم یا نه.به مدت 1 سال.ولی قرص ال دی. استفاده کردم دوباره شروع شد

این قرص ضد افسردگی هست شاید دکترتون این احتمال رو داده که شما عصبی هستین و معدتون به خاطر استرس و اع ...

نه چاق نیستم فقط شکم دارم .نمیدونم باید این قرص و استفاده کنم یا داروهای دیگه

شما ک معدتون مشکل داشتع نبایدد ال دی میخوردین اوناییم ک مشکل معده ندارن با ال دی مشکل پیدا میکنن شا ک مشکلشم بوده قبلا .به طور کل عرق نعنا و نعنا رو حذف کنید از برنامه تون چون بدتر میشید 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
شکمتو آب کن . اس امپرازول استفاده کن اسید معده را خنثی میکنه

دخترمنم 7ماهشه رفلاکس داره از 4ماهگی متوجه شدیم .دکترم بردمش دارو داد اما اثرنکرد .چیکارش کنم ؟,

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
دخترمنم 7ماهشه رفلاکس داره از 4ماهگی متوجه شدیم .دکترم بردمش دارو داد اما اثرنکرد .چیکارش کنم ؟,

دخترتون مری ش تنگ نیست؟چون بچه هایی که مریشون تنگ هست اکثرا رفلاکس دارن

اخه کیست تخمدان داشتم.بخاطر اون خوردم

ب دکتر میگفتین یه نمونه دیگ میداد ک رو معده اثر نزاره 

دخترتون مری ش تنگ نیست؟چون بچه هایی که مریشون تنگ هست اکثرا رفلاکس دارن

از کجا بفهمم ؟