2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله هر روز مخصوصا موقع خواب شبانه.همه چی استفاده کردم داروهای ضد اسید

ببین عزیزم دریچه اسفنکتر مری شما شل شده . احتمالا چیزی مصرف کردین یا دارویی مصرف کردین که یه همچین حالتی براتون پیش اومده . آندوسکپی برای چی انجام میدی اصلا نیازی نیست . زمان میبره که دریچه محکم بشه و باز نشه . این کارها رو انجام بده

بله هر روز مخصوصا موقع خواب شبانه.همه چی استفاده کردم داروهای ضد اسید

باید یه مقدار به دستگاه گوارشت استراحت بدی  . پس راه اول باید روزه بگیری . صبح ناشتا اس امپرازول 40 میخوری  1 ساعت بعد  . صبحانه فقط شیر کم چرب . دیگه هیچی نمیخوری تا شب . آخر شب غذای بخار پز مثل (ذرت ، هویج ، لوبیا سبز ، کدو، سینه مرغ ) متاسفم ولی مجبوری تا 20 روز این کار رو انجام بدی بعد از شام حتما یک عدد قرص دمپریدون مصرف کن

باید یه مقدار به دستگاه گوارشت استراحت بدی  . پس راه اول باید روزه بگیری . صبح ناشتا اس امپرازو ...

اخه اگه چیزی نخورم معدم خالی باشه مثل اینه که سوراخ میشه.دمپریدن هم قبلا دکتر داده بود واسم .ولی نمیدونم برا چی هست

بعد از 20 روز دوباره پیام بده بهت بگم چی کار کنی  . اس امپرازول عبیدی بگیر

قبلا با قرص نورتیلیپتیلین درمان شده بودم 1سال درمان شدم الان 1 ماه دوباره برگشته چون چند ماه قرص ال دی .انتی بیوتیک مصرف کردم شروع شد دوباره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز