2777
2789
شایدشماهم مدیوم هستین کسایی که مدیوم هستن گاهاخودشون خبرندارن ولی این تووجودشون هست انگار .از طرف او ...

من فک نکنم چون دوستام بودن و من مثل اونا نمیدیدم اتفاقا و بعضی وقتا قبل اتفاق افتادنشون تو خواب میبینم. یا بختک اینا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از روت راه میرن؟ 🤔فوت شده حیف

اره از رو پاهام میرفتن، حس میکردم ناخناشو شلوارم نخ کش میشد

یه چیز گرد کوچک بودن انگار

رفتن از زیر زمین یه جایی که  آب بود انگار خیس بودن، طلسممو شکستن

اون یارو فوت شده سه ساله، تا طلسم و نمیشکست یه تومن پول هم نمیگرفت

نمک میپاشید و قسمشون میدادکه بعدش اذیتم نکنن، مسلمون بودن

حضرت علی و دوس داشتن

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
من فک نکنم چون دوستام بودن و من مثل اونا نمیدیدم اتفاقا و بعضی وقتا قبل اتفاق افتادنشون تو خواب میبی ...

نمیدونم اینایی که میگین نشونه مدیومه .خودشونم میبینین؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

خونه مامان بزرگم تو دهاته آقا ی شب ما نشستیم همگی زنداییام خاله هام بچهاشو مامان بزرگم مامانم از ج.ن حرف میزدیم یهو همه ی گاوای طویله شروع کردن ب سر و صدا در طویله هی بازو بسته میشد یعنی مردیم از ترس

مامان بزرگمم گفتش بسه دیگه حرفشونو نزنید اومدن🤤🤤🤤🤤

آقا رفتیم جامون خوابیدیم یهو آبجیم یه زن که صورتشو با روسریش بسته بود شکل مامان بزرگم دیدش ک نشسته بود رو ی یخچال 🤗😱😱😱😱

خونه مامان بزرگم تو دهاته آقا ی شب ما نشستیم همگی زنداییام خاله هام بچهاشو مامان بزرگم مامانم از ج.ن ...

بابام میگه قدیما اونایی که در طویله رو نمیبستن، اجنه میومدن سوار اسب میشدن تا صبح، یال اسبم طوری فر میکردن و میبافتن که ادما نمیتونستن

صبح هم که میرفتن سراغ اسبه خسته و نفس زنان و عرق کرده بود

یه بار یکی تو ده یکیشونو گرفته بود

جنه کلی التماسش کرده تا ولش کرده

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

چندسال پیش تازه نامزد کرده بودیم دوتایی رفتیم مسافرت دوباره شهرستانمون😐😐😐😐

تا نصفه شب منو شوهرمو و مامان بزرگش نشستیم رو ایوون و بساط چای و آجیل و تخمه و خاطره بازی😅

یهو از سمت کوه صدای جیغای عجیب میومد هی گفتیم یعنی چیه و فلان مامان بزرگ هم با لبخند مرموز جواب نمیداد هی پا پیچش شدیم گفتش صدای آل آروادیه

(جن زن ) ب بچش  یه چیزی شده

مرگ چن نفرو دیدی؟ینی چی؟

دختر خالمو. یکی دیگه از فامیلامون. ولی مثلا 6 ماه طول میکشه تعبیر شه دیر تر یا زودتر. یا دعوایی که توش داداشمو قرار بود بزنن. تصادف بابامو😐😐😐بگم. الان کمتر شده ولی اتفاقیم نیفتاده