2777
2789
بعضیا خودشون میان سراغت

اونایامدیوم هستن یا بهشون آسیب رسوندن خودشون خبرندارن یاکاری کردن مثلا فالگیری وطلسم گرفتن و اینا 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
تسخیرشون گناهه هیشکی دوست نداره درتسخیروخدمت کسی باشه چه کافرباشن چه مسلمون آخرش ضربه میزنن

تسخیر نه،تسخیر ینی سنجاقی چیزی به جونش میزنن که نتونه برخلاف میل طرف رفتار کنه.

منظور من اون نبود

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تسخیر نه،تسخیر ینی سنجاقی چیزی به جونش میزنن که نتونه برخلاف میل طرف رفتار کنه. منظور من اون نبود

وقتی دعایی میخونن یامینویسن  که اجنه بیان پیششون ازفلان چیزخبربدن یاکاری کنن تسخیره وقتی میشه گفت ارتباط که جن خودش بیاد سراغ آدم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
اره برای داداشمم اتفاق افتاد بهشون حرف زد دست انداختن براش روقلبش تاچندروز جاش بود

میگن اجنه خیلی زور دارن

یه داستانی هست،یه مردی که تو یکی از روستاها زندگی میکرده چنبار وقتی از سر کارش برمیگرده یه زنی رو میبینه که دنبالشه و ازش میخاد که باهاس ازدواج کنه،ولی چون مرد ابروداری بوده و نمیخاسته مردم اونارو باهم ببینن میگه بیا خونم فلان روز(اگه اشتباه نکنم)

بعد ک میاد خونش دوباره میگه میخام باهات ازدواج کنم بعد انگار میگه که جنه،بعد مرده یدونه میزنه تو دهنش میگه دیگه سراغ من نیا،

زنه میگه اگه من  بزنم تو دهنت لال میشی!چرا همچین کاری کردی باهام؟

بعد یدونه میزنه تو دهن مرده و مرده لال میشه..

داستانه مفصله که یادم نیس بقیه شو😅

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔