2777
2789
عنوان

شوهرم رفت😒

669 بازدید | 34 پست

ینی ماعقذیم شوهرم خیلی اهل رفیق بازیو اینا بود ازقذیم همش پیش دوستاش بود بعد عقدمون بهش گفتم دگ نباید بری گفت باشه سه هفته یه بار فقط جمعه ها رو میرم عروسی کنیم همونم نمیرم😑

ولی اعصابم خورده ک میره چون جمعه ها رو فقط میتونم صبحا باهم بخابیم تالنگ ظهرر بقیشو همش‌کارداره هشتو نه صبح میزنه بیرون

اصلا خوشم نمیاد از طرفی دوست ندارم تفریح ماهی یکیارشو ازش بگیرم

دیشب تا کفت میخوام برم گفتم چخبره اونجا سریع گفت سه هفته شده ببین ایین هفته اینطوری اون هفته اینطوری اون یکی هفتش اونکارو کردیم الان فردارو برم دلم براش سوخت ک مث بچه دوساله اجازه میگیره

خدا رو شکر  شخصیت فهمیده ای دارن و بهتون احترام میذارن

اجازه بدید  این احترام متقابل بمونه !

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ماهی یه بار چی میشه مگه😕 همسرشی زندان بانش که نیستی تفریح فردیشو ازش بگیری

حرصم میگیره 

شب قبل رفتنش همش پای گوشی تو تلگرامه

ینی دیشب خیلی حرص خوردم ولی هیچی نگفتم

تفريح ماهي يكبار كه مشكلي نداره

خودتم برنامه ريزي كن همون روز رو با دوستات برو بيرون

صبحانه و ورزش

اگه شوهرت مخالفه جاوي تفريخشو بگير حالش جا بياد

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

اشکال نداره فدات بهش فشار نیار اگر میدونی دوستاش ادمای خوبین بزار بره همه ی ادما ی روزای از زندگیشون رو دوست دارن تنها باشن با دوستاشون باشن واسه دل خودشون باشن فارق از همه ی مسوولیت ها خیلی هم خوبه بنظرم،خودم ب شخصه حس میکنم روزایی ک از همسرم دورم بیشتر قدرشو میدونم و دلم براش تنگ میشه با انرژی بیشتری میرم سمتش

دیگ ماهی ی بار حق داره زیاد اذیتش نکن ک برگرده ب روال سابق توام اون روزو با دوستات بگزرون

بدم میاد چون شب قبلش همش توگوشیه جمعه ام باید بغلم کمه ولی رفته پیش دوستاش مگ ما چقدر پیش هم میتونیم بمونیم صبحا تو تو طول هفته 

حرصم میگیره  شب قبل رفتنش همش پای گوشی تو تلگرامه ینی دیشب خیلی حرص خوردم ولی هیچی نگفتم

خب باشه 😕 محدودش کنی بعد پنهان کاری کنه مشکلی نداری؟ رضایت نسبی داری دیگه

میشه برای کار پیدا کردنم یه صلوات بفرستی😍