2777
2789
عنوان

شوهرم رفت😒

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون به شما اجازه ی دَدَر رفتن تنهایی اونم صبح جمعه رو میده؟؟اگه آره معلومه منطقیه توام برو براخودت ت ...

اون همش میگه برو خوش بگذرون 

من حرصم میگبره روزایی ک تو هفتست رو میزارن کنار باید جمعه ها برن جمعه روز خانوادست

اوووخی.دل منم سوخت خدایی

نسوزه خب من خودم وسط هفته میرم بادوستام تفریحامو میکنم

الان به هرکدومشون میزنگم میگن نه شوهرتمون هستن نمیتونیم بیایم

اونوقت شوهر من باید جمعه ها فقط با دوستاش برع روزی ک باید برای من وقت بزاره

بزار بره تفریحشو ازش نگیر و محدودش نکن اگه قرار باشه تا اخر ازت اجازه بگیره مجبور میشه دروغ بگه که اون موقع دیگه اوضاع از دستت در میره تو هم با دوستات باش زمانی که اون میره که حوصلت سر نره

و خدایی که کافیست
اون همش میگه برو خوش بگذرون  من حرصم میگبره روزایی ک تو هفتست رو میزارن کنار باید جمعه ها برن ...

والا قدرشو بدون من بودم کلیییی استفاده میکردم تنهایی این وراونور میرفتم شوهرمن میگه هیچ جاتنهایی نباید بری خودم میبرمت البته خودشم نمیره...ولی شما میتونی کلی خوش بگذرونی بری خرید بادوستات بری تفریح وای دلم خواست...

حرصم میگیره  شب قبل رفتنش همش پای گوشی تو تلگرامه ینی دیشب خیلی حرص خوردم ولی هیچی نگفتم

شما تو عقد نباید انقدر جلو چشمش باشی خوب. یکم بزار دلش برات تنگ بشه. معلومه هر روز که دوستاشو نمیبینا اما شما گویا همیشه هستی. 

بدم میاد چون شب قبلش همش توگوشیه جمعه ام باید بغلم کمه ولی رفته پیش دوستاش مگ ما چقدر پیش هم میتونیم ...

عزيز من بايد بغلم كنه اي در كار نيست 

تا ابن بغل كردن بهش لذت نده از سر اجبار باشه چه فايده اي داره

بجاي محدود كردن روي ايجاد جاذبه كار كن

اون همش میگه برو خوش بگذرون  من حرصم میگبره روزایی ک تو هفتست رو میزارن کنار باید جمعه ها برن ...

بنده خداها جمعه ها تعطیلن خب  طول هفته کی میره دوستاشو ببینه من که وقت نمیکنم

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ماهی یه بار چه اشکال داره والا من ادم کارخونه خیلی معروف میشناسم50سال سن با ادمهای بازاری سن بالا جمعه شبا از اول جونی تاحالا که اینقد سن دارند توماه دوسه بار میرند ویلا مجردی ازشب تاصبح پاسور بازی میکنند شوهر منم توماه یکی دوبار میره اصلا من خودم بهش میگم بره باهاشون 

تو را  من چشم در راه دارم
دقیقا.....تو عقد یه سری حریم داشته باشی بد نیست

اصلا اینطور نمیپسندم

عقد بودن ربطی به اون حرف شما ندازه

دم دست و دلتنگی چیه بنی اونی ک عروسی میکنه و هرشب باشوهرشه دم دستیه شوهرشه و شوهرش بد میشه!؟

مردی ک خودش هرشب میاد پیش زنش ینی زن انقدری زن بوده ک تونسته شوهرشو جذب کنه....من ک مشکلی با این موضوع نذارم خیلیم راضیم

اصلا اینطور نمیپسندم عقد بودن ربطی به اون حرف شما ندازه دم دست و دلتنگی چیه بنی اونی ک عروسی میکنه ...

بستگی به عقاید هرکس داره....ولی من دوره نامزدی و دوره عقد و دوره عروسی رو از هم تفکیک کردم ....اینجوری شیرین‌تر بود برام....شوهرم کلا اهل رفیق بازی نیست هرجا بره میگه پاشو بیا با هم بریم ...