tiranoos مدیر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 13803 عنوان بچه ها النگوی دخترکوچیکم گم شده | مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 52 پست دخترم یکسال ونیمشه دیروز متوجه شدم نیس 9ماه دستش بود خودم وقتی خواستم دستش کنم با یه جوراب نازک دستش رد کردم اذیت نشه فیکس دستش بود چطور افتاده ازدستش؟ به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 1398/03/24 | 07:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiranoos مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 13803 من میگم همون موقع ک بردنش پارک دزدیدن..انقدر ماهر دزدی میکنن باورت نمی شه خواهرم میگفت یه دختر 5.6ساله از اول تا آخر تاب میداده بارانو.... خوشش اومده ازشاین اتفاق مال جمعه هفته پیشه... شنبه هم یه حرفی شد توخونمون که دیدم دستشه.... یکشنبه و..... اینا دیگه یادم نیس به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...
mohan عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 5587 یکی دیگه میشه خانوادم! چون یه لحظه تنها نزاشتمش جایی مثلا پارکی مسجدی و... آخه میشناسمش ن! شو ... نه منظورم خانواده نبود ...من طلاهام رو از کمد خونه ام بردن بدون اینکه کسی توی خونه بیاد.دیگه هم پیگیرش نشدم **اللهم عجل لولیک الفرج**
khanome_aghle_kool عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1247 میدونم آخه عزیزم نه توی این مدت کسی اومده خونم اما تنها جایی رفتم خونه مامانم بوده به خانوادم ... شایدم ازاون نازک ظریفا بوده دخترت زورش رسیده شکستش ازخودشم پرسیدی؟البته یه سالونیم باشن کاری هم کرده باشن یادشون نمیاد انشالله پیدا میشه
tiranoos مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 13803 خوبه فقط به بردن طلاها راضی شده...خدابهت رحم کرده....من بدترشو دیدم همسایه یکی از فامیلامون که طلا آ ... منم تصمیم گرفتم اصلا طلا آویزون دخترم نکنم این یکی بخیر گذشت اتفاقی برای خودش نیفتاده به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...
khanome_aghle_kool عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1247 عزیزم بمیرم الهی چقدر پست دختر همسایه اشون اینکارو کرده بود ۱۸سالش بود نمیدونم چطوری دلش اومد به خاطره چندتاالنگو یه دختر ۶ساله رو اینجوری بکشه...ولی همون سال اعدامش کردن.
tiranoos مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 13803 نه منظورم خانواده نبود ...من طلاهام رو از کمد خونه ام بردن بدون اینکه کسی توی خونه بیاد.دیگه هم پیگی ... چجوری بردن؟ به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 منم تصمیم گرفتم اصلا طلا آویزون دخترم نکنم این یکی بخیر گذشت اتفاقی برای خودش نیفتاده آره فکر کن دخترت سالمه.ی دنیا میارزه دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
tiranoos مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 13803 شایدم ازاون نازک ظریفا بوده دخترت زورش رسیده شکستش ازخودشم پرسیدی؟البته یه سالونیم باشن کاری هم کرده ... آره نازک بود اتفاقا اما فیکس بودبهش میگم یجوری به دستش نگاه میکنه! انگارکسی درآورده به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 دختر همسایه اشون اینکارو کرده بود ۱۸سالش بود نمیدونم چطوری دلش اومد به خاطره چندتاالنگو یه دختر ۶سال ... حقش بود 😡😡😡😡خدا خواست زنده بمونه رسوا شه دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 دختر همسایه اشون اینکارو کرده بود ۱۸سالش بود نمیدونم چطوری دلش اومد به خاطره چندتاالنگو یه دختر ۶سال ... بجهنم صد در صد روانی بوده 🧚♀️
khanome_aghle_kool عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1247 منم تصمیم گرفتم اصلا طلا آویزون دخترم نکنم این یکی بخیر گذشت اتفاقی برای خودش نیفتاده کارخیلیییی خوبی میکنی خواهرمن که بدلیجات حتی پلاستیکی هم دسته دخترش نمیکنه میگه آدم مریض زیاد هست....خدا همه ی بچه ها رو واسه ماماناشون نگه داره💚💚💚
khanome_aghle_kool عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1247 آره نازک بود اتفاقا اما فیکس بود بهش میگم یجوری به دستش نگاه میکنه! انگارکسی درآورده الهیییی از طرف من یه گازش بگیرررر😘😘 لطفا با دندون از لُپ...
tiranoos مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 13803 لباسشویی یک مخزن داره اون پایین اونو هم ببین نگاه کردم عزیزم نبودمیگم قطر چاه آشپزخونه وحموم جوری هس که النگو ازش ردبشه چون کوچولو بود.اگر افتاده باشه گیرمیکنه؟ آب میزنه بالا بنظرت؟ به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...
tiranoos مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 13803 الهیییی از طرف من یه گازش بگیرررر😘😘 لطفا با دندون از لُپ... قربونت برم عزیزم❣️لطف داری... حتمأ به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...