2777
2789
عنوان

بچه ها النگوی دخترکوچیکم گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 52 پست
من میگم همون موقع ک بردنش پارک دزدیدن..انقدر ماهر دزدی میکنن باورت نمی شه

خواهرم میگفت یه دختر 5.6ساله از اول  تا آخر تاب می‌داده بارانو.... خوشش اومده ازش

این اتفاق مال جمعه هفته پیشه... شنبه هم یه حرفی شد توخونمون که دیدم دستشه.... یکشنبه و..... اینا دیگه یادم نیس

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
یکی دیگه میشه خانوادم! چون یه لحظه تنها نزاشتمش جایی مثلا پارکی مسجدی و...  آخه میشناسمش ن! شو ...

نه منظورم خانواده نبود ...من طلاهام رو از کمد خونه ام بردن بدون اینکه کسی توی خونه بیاد.دیگه هم پیگیرش نشدم

**اللهم عجل لولیک الفرج**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم آخه عزیزم نه توی این مدت کسی اومده خونم  اما تنها جایی رفتم خونه مامانم بوده به خانوادم ...

شایدم ازاون نازک ظریفا بوده دخترت زورش رسیده شکستش ازخودشم پرسیدی؟البته یه سالونیم باشن کاری هم کرده باشن یادشون نمیاد انشالله پیدا میشه

خوبه فقط به بردن طلاها راضی شده...خدابهت رحم کرده....من بدترشو دیدم همسایه یکی از فامیلامون که طلا آ ...

منم تصمیم گرفتم اصلا طلا آویزون دخترم نکنم این یکی بخیر گذشت اتفاقی برای خودش نیفتاده

نه منظورم خانواده نبود ...من طلاهام رو از کمد خونه ام بردن بدون اینکه کسی توی خونه بیاد.دیگه هم پیگی ...

چجوری بردن؟ 

منم تصمیم گرفتم اصلا طلا آویزون دخترم نکنم این یکی بخیر گذشت اتفاقی برای خودش نیفتاده

آره فکر کن دخترت سالمه.ی دنیا میارزه

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
شایدم ازاون نازک ظریفا بوده دخترت زورش رسیده شکستش ازخودشم پرسیدی؟البته یه سالونیم باشن کاری هم کرده ...

آره نازک بود اتفاقا اما فیکس بود

بهش میگم یجوری به دستش نگاه میکنه! انگارکسی درآورده

دختر همسایه اشون اینکارو کرده بود ۱۸سالش بود نمیدونم چطوری دلش اومد به خاطره چندتاالنگو یه دختر ۶سال ...

حقش بود 😡😡😡😡خدا خواست زنده بمونه رسوا شه

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

کارخیلیییی خوبی میکنی خواهرمن که بدلیجات حتی پلاستیکی هم دسته دخترش نمیکنه میگه آدم مریض زیاد هست....خدا همه ی بچه ها رو واسه ماماناشون نگه داره💚💚💚

لباسشویی یک مخزن داره اون پایین اونو هم ببین 

نگاه کردم عزیزم 

نبود

میگم قطر چاه آشپزخونه وحموم جوری هس که النگو ازش ردبشه چون کوچولو بود.اگر افتاده باشه گیرمیکنه؟ آب میزنه بالا بنظرت؟