2777
2789
عنوان

بتام پایینه و خونریزی دارم😕

169 بازدید | 12 پست

سلام

من دو روز بعد از موعدم بتام۳۸ بود

نه روز بعد از موعد ۱۰۰

و یازده روز بعد از موعد ۲۰۰

دکتر برای هفته آینده سونوگرافی نوشت اما

از دیروز خونریزی داشتم فکر کردم حتما سقط شده و انتظار ی خونریزی شدید داشتم اما اصلا شدید نیست با عرض معذرت فقط خونابه هست و یکم لخته تیره خون

یکشنبه میرم دکتر ولی نمیدونم یعنی چه اتفاقی افتاده؟

🌷

خونریزی داری و تایپک میزنی؟؟؟درکت نمیکنم چرا الان نمیری بیمارستان؟؟؟باید بمیره خونش بیوفته گردنت؟؟میخوای تا یکشنبه صبر کنی؟؟؟یعنی چی نمیفهممت

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونریزی داری و تایپک میزنی؟؟؟درکت نمیکنم چرا الان نمیری بیمارستان؟؟؟باید بمیره خونش بیوفته گردنت؟؟می ...

بیمارستان کاری نمیکنه الان نهایتش یه ازمایش خون ازش میگیره فرداهم جمعست جایی نمیتونه بره واسه سونو

هعی روزگار پشمالو ؛)

بیمارستان کاری نمیکنه الان نهایتش یه ازمایش خون ازش میگیره فرداهم جمعست جایی نمیتونه بره واسه سونو

ازمایش خون؟؟؟چه ربطی به سقط داره عزیز من بهش امپول پرژسترون و شیافت میزنن تا خونریزیش قطع شه و جنینش سقط نشع 

من سر سقط اولم خیلی سنم پایین بود بهتره بگم بخاطر اینکه چیزی نمیدونستم وایسادم تا ببینم چی میشع اگه همون موقع مراجعه میکردم الان سرنوشت جور دیگه ای بود

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
ازمایش خون؟؟؟چه ربطی به سقط داره عزیز من بهش امپول پرژسترون و شیافت میزنن تا خونریزیش قطع شه و جنینش ...

اخه این روند بتاش خوب نیس و هنوز سونو نشده برای همین شیاف بهش نمیدن من به خونریزی شدیدی افتادم اول ازم ازمایش خون بعد سونو گرفتن بعد شیاف برام تجویز کرد چون هنوز سونو نشده ممکنه جنین خارج رحم باشه یاتشکیل نشده باشه از اون بابت گفتم

هعی روزگار پشمالو ؛)

ازمایش خون؟؟؟چه ربطی به سقط داره عزیز من بهش امپول پرژسترون و شیافت میزنن تا خونریزیش قطع شه و جنینش ...

ببین من بتام خیلی پایینه

اگر روتد صعودی بتام درست باشه یکشنبه تازه به حدی میرسه که قابل دیدن تو سونو گرافی باشه

بعدشم بخاطر بتای پایینم خیلی احتمال نمیدم بمونه برام

🌷
ببین من بتام خیلی پایینه اگر روتد صعودی بتام درست باشه یکشنبه تازه به حدی میرسه که قابل دیدن تو سون ...

خاله من ۴ هفتش بودو بتاش ۳۸ بود چه ربطی داره اخه الانم پسرش ۸ ماهشه عزیزم شما برو و پیشگیری کن اگه با پیشگیری هم نموند بعد قسمت نبوده 

خاله من ۴ هفتش بودو بتاش ۳۸ بود چه ربطی داره اخه الانم پسرش ۸ ماهشه عزیزم شما برو و پیشگیری کن اگه ب ...

آها ....مرسی عزیزم.....الان رفتم بیمارستان سونو انجام نداد گفت وضعیتت اورژانسی نیست برو فردا بیا

همه جاهم تعطیل بود

فردا حتما میرم

🌷