2777
2789
عنوان

مادرشوهر

272 بازدید | 39 پست

سلااام بچه ها ما فعلا بچه نمیخایم ولی مادرهمسرم فک میکنه ما بچه دار نمیشیم حتی یبار به همسرم گفته بود من یدکتر زنان خیلی خوب میشناسم . بنظرتون من مستقیم بهش بگم فعلا بچه نمیخایم یا بزارم تو توهمات خودش باشه که بچه دار نمیشیم

اره بگو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دارشو واقعا زندگی با بچه یه مزه دیگه داره....به نظر من وقتی که ازدواج کردم و بچه نداشتم اصلا زندگی نکردم با شوهرم ولی با بچه واقعا زندگی زیباست و معنای واقعی میده.....باور کن

بچه دارشو واقعا زندگی با بچه یه مزه دیگه داره....به نظر من وقتی که ازدواج کردم و بچه نداشتم اصلا زند ...

میدونم عزیزم ولی اخه الان اصلا حس نمیکنم که بچه میخوام هیچ حسی ندارم واقعا نسبت به بچه 

اره ازین نظر بهتره چون اگه بفهمه نمیخام نصیحتاشون شروع میشه کهههههه .......

آره بابا.. سری ک درد نمیکنه رو دستمال نبند.. من دوسال نخواستم.و اصلا هم بحرفاش گوش نمیدادم میگفتم پسرت نمیخاد.. بعدا دیگه کلا رد گم میکردم ..دیگه هیچی نگف

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

من و همسرمم بچه نمیخوایم خواهرشوهرم خیلی گیر میدادو هی میگفت اخرسر عصبلنی شدم یبار گفتم دادشت باید بذاره که بچه دار شیم دیگه اونم نمیخواد حالا میگی من چیکار کنم ! از اون روز دیگه حرفشو نزده 

میدونم عزیزم ولی اخه الان اصلا حس نمیکنم که بچه میخوام هیچ حسی ندارم واقعا نسبت به بچه 

منم هیچ حسی ندارم به بچه! اما هرکی بچه دارشده میگه وقتی بگیری بغلت میفهمی زندگی قبل بچه چقد بی معنی بوده!

منم هیچ حسی ندارم به بچه! اما هرکی بچه دارشده میگه وقتی بگیری بغلت میفهمی زندگی قبل بچه چقد بی معنی ...

چقد جالب دوتا چیز کاملا متضاد . نمیتونم باورش کنم .فک میکردم تو این دنیا فقط منم که واقعا بچه دوست ندارم .