2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 39 پست

ی چیزی هم من بهت بگم الان میگم کاش از همون شب عروسی میزاشتم بچه ام شه..چون وااااااااقعا مادرشدن ی چیز دیگس.. نگاه های بچت ..دستاش..حست بهش..بوووووووووووششششششو ک نگو.. 

صداکردن مااااامممممما...

وای ک چقد خوبن اینا

خدایا شکرت هزاربار

توام بیار گلم نزار دیر شه..خدایی نکرده ب مشکل برنخورید بعدا..چون الان واقعا سره هیچی و بیخودی میبینی بچه دار نمیشن..با اینکه حتی مشکل ندارن هیچ کدوم از زوجین

3تا از دوستای من متاسفانه الان یک ساله ک دراقدامن ولی نمیشه

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
چقد جالب دوتا چیز کاملا متضاد . نمیتونم باورش کنم .فک میکردم تو این دنیا فقط منم که واقعا بچه دوست ن ...

میترسم ازبچه دارشدن. ازینکه نتونم به نحو احسن به ثمر بشونمش. وقتی بیارمش تواین دنیا همه جوووره درقبالش مسوولم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم ازبچه دارشدن. ازینکه نتونم به نحو احسن به ثمر بشونمش. وقتی بیارمش تواین دنیا همه جوووره درقبا ...

خب قانون زندگی همینه...زاد و ولد

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

[QUOTE=93571362]ی چیزی هم من بهت بگم الان میگم کاش از همون شب عروسی میزاشتم بچه ام شه..چون مرسی از انرژیت عزیزم انشالله که هرچی خیره و بهتره برای هممون پیش بیاد با توکل به خود خدا 

[QUOTE=93571362]ی چیزی هم من بهت بگم الان میگم کاش از همون شب عروسی میزاشتم بچه ام شه..چون مرسی از ا ...

خلاصه از ما گفتن.. حالا بعدا ک نی نی جا خشک کرد تو شکمت باباشو کلا از یاد میبری.. الان ما دعوا داریم😂😂😂

میترسم ازبچه دارشدن. ازینکه نتونم به نحو احسن به ثمر بشونمش. وقتی بیارمش تواین دنیا همه جوووره درقبا ...

منم همینجور اخه وقتی خودم بچه بودم مامان و بابام دوتاشون کارمند بودن هیچوقت خونه نبودن ما تنهایی بزرگ شدیم ظهرا دلم میخاست یکی کنارم باشه باهاش ناهار بخورم براهمین از مسعولیت بچه داری خیلی میترسم نکنه مادر خوبی نباشم نکنه با بچه دلم بخاد سرکار برم

خلاصه از ما گفتن.. حالا بعدا ک نی نی جا خشک کرد تو شکمت باباشو کلا از یاد میبری.. الان ما دعوا داریم ...

چه جااالب شنیدن همچین چیزایی خیلی برام جالبه با اینکه حسی برای بچه دار شدن ندارم اما عجیب و جالبه 

منم همینجور اخه وقتی خودم بچه بودم مامان و بابام دوتاشون کارمند بودن هیچوقت خونه نبودن ما تنهایی بزر ...

نمیدونم. آدم ناامیدی نیستم. بچه هارو ام دوسدارم اما الان توشرایط روحی خوبی نیستم براهمین واقعا حس میکنم بچه جایی توزندگیم نداره الان. 

نمیدونم. آدم ناامیدی نیستم. بچه هارو ام دوسدارم اما الان توشرایط روحی خوبی نیستم براهمین واقعا حس می ...

منم دقیقا همینجورم انشالله که خدا خودش هرچی که صلاحمون هست پیش بیاره و توی دلمون بندازه توکل میکنیم به خدا اون صلاح آدمارو بهتر میدونه عزیزم. 

خب قانون زندگی همینه...زاد و ولد

اره. زاد و ولد یکی از اهداف ازدواجه. اما گاهی مسائلی پیش میاد ادم ترجیح میده یه موجود بیگناه رو دورازجون بدبخت نکنه بااوردنش ب این دنیا

منم دقیقا همینجورم انشالله که خدا خودش هرچی که صلاحمون هست پیش بیاره و توی دلمون بندازه توکل میکنیم ...

بله ازقدیم گفتن آنچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود. منم همیشه ازخدا میخوام اگرقرار روزی مادر بشم ازم نسلی باقی بمونه که باعث اسایش مردم وخلق باشه نه عذاب خلق. ایشالا خدا ازون خوباش رو نصیب همه کنه

میشه بگی محترمانه ینی چجوری گفتی؟؟میخوام یاد بگیرم.

گفتم من و پسرتون توی شرایطی نیستیم که بتونیم بچه بیاریم. یه سری اهداف کوتاه مدت داریم ک باید اونا رو به انجام برسونیم وگرنه هیچ زن ومردی نیست ک نخواد مادر یا پدرشه. اونم چون زن لجوج و بدجنسی نیست ازون روز ب بعد حتی یک بارم نگفته بچه بیار دیگه!!!

گفتم من و پسرتون توی شرایطی نیستیم که بتونیم بچه بیاریم. یه سری اهداف کوتاه مدت داریم ک باید اونا رو ...

من اینارو بهش میگم مسخره میکنه.اهداف و کوتاه مدت و اینا سرش نمیشه بابا.

سر شبی پیام داد بیاید بالا چای بخورید پیام دادم سر شامیم نوش جونتون اووووه کلی حرفای مسخره نوشت برام که کلاس میذاری و دوس نداری نیا و این حرفا.لقمه تو دهنم خشک شد.