2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورم نمیشه که هنوزم بعضیا این طرز فکر رو دارن ...خواهشا تمنا دارم زندگی یک نفر دیگرو خراب نکنید ..اگر شوهر صلاحیت همسری نداره بهتره پدر نشه ...خیلی ها خیلی خوب بودن با بچه بد شدن ...پایه زندکی ابدا بر اساس تغییر نیست به خدا

فرقی نکرده عزیزم 

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
باورم نمیشه که هنوزم بعضیا این طرز فکر رو دارن ...خواهشا تمنا دارم زندگی یک نفر دیگرو خراب نکنید ..ا ...

ببين خيليا رو ديدم مسئوليت پذير شدن و ....

البته ميدونم كه پدر خيلي خوبي ميشه

مشكلم يه سري برخورداش با خودمه😭

شوهر من خیلی خوب بود از اول خداروشکر ولی گاهی یه کارهای ریزی میکرد شاید من ناراحت میشدم ازش

ولی الان عالیِ عالی شده خدارو هزار مرتبه شکر😍

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

مردا تو بارداری یکم خوب میشن دوباره وقتی بچه اومد همون میشن😂😂

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
باورم نمیشه که هنوزم بعضیا این طرز فکر رو دارن ...خواهشا تمنا دارم زندگی یک نفر دیگرو خراب نکنید ..ا ...

حق با شماست به شدت 

ولی از لذت مادر شدن محروم کنیم خودمون رو به خاطر یه بیشعور احمق 

تو پیری چه کار کنیم