2777
2789
عنوان

رفیقشو چه کنم؟؟؟؟؟؟

154 بازدید | 19 پست

شوهرمو خیلیییی دوستش دارم عاشق همیم هیچی برام کم نمیذاره نامزد هستیم اما یه رفیق داره خیلی با هم صمیمی ان فروشنده مغازشم سده صب تا شب شب تا صب همدیگرو میبینن غیر از اون حداقل هفته ای یکبار با رفیقاش شب میره بیرون وتفریح ولی وقتی بیشتر از اون هفته ای یکبار ازم میپرسه برم بیرون با رفیقم واقعا عصبی میشم ولی دلم نمیخاد دعوا کنیم سر دوستاش به دو دلیل اولا که هر کار کنم اخر جوری بحث رو میپیچونه که من بدهکار میشم دوما که اینجوری باعث میشم نسبت به من فراری بشه .

رفیقش مجرده و اخلاقای بد هم زیاد داره دختر باز و افکار پوچ و بیکار و بی عار برعکس همسرم میترسم روش تاثیر بدبذاره خصوصا که جدیدا فروشنده مغازشم شده و بیشتر میبینتش.شما باشین جکار میکنین؟

منم دقیقا مشکل تو رو دارم 

الانم منو گذاشته خونه مامانش رفته پیش دوستاش

پیام دادم بیا میگه قضیه رو کم کنیه تو را خدا امد من چه رفتاری باهاش بکنم

کانال دارم با کلی قیمت های عالی😍😍😍😍دوخت همه چیزست های نوزادی کوسن دم پخت دستگیره و...اینم لینک                          بیاین یه سر بزنین.  Golgolim@

دقیقا منم همین مشکلو دارم دقیقا مثل شما ولی توجه نمیکنم خود شوهرم باید درست باشه من بهش اعتماد دارم خدایی نکرده اگه بعد ها چیزی ببینم نمیبخشمش فقط به شوهرتو زندگیت اعتماد داشته باش

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دقیقا مشکل تو رو دارم  الانم منو گذاشته خونه مامانش رفته پیش دوستاش پیام دادم بیا میگه قض ...

من فقط میدونم بحث کردن باهاشون بخاطر دوستاشون باعث میشه از ما دورتر و به دوستاشون نزدیک تر بشن اولا خیلی بحث میکردم باهاش ولی الن کمتر .

من کلا تمام تلاشمو دارم میکنم که کوچکترین درخواستم ازش دارم با کلی خواهش و لطفا گفتنو اینا بخوام .کلا برای مرد هرچی بچینی لذت میبره و رامت میشه

دقیقا منم همین مشکلو دارم دقیقا مثل شما ولی توجه نمیکنم خود شوهرم باید درست باشه من بهش اعتماد دارم ...

مسئله اعتماد نیست مسئله اینه که بی توجهی میکنن

کانال دارم با کلی قیمت های عالی😍😍😍😍دوخت همه چیزست های نوزادی کوسن دم پخت دستگیره و...اینم لینک                          بیاین یه سر بزنین.  Golgolim@
دقیقا منم همین مشکلو دارم دقیقا مثل شما ولی توجه نمیکنم خود شوهرم باید درست باشه من بهش اعتماد دارم ...

منم بهش خیلی اعتماد دارم واقعا ولی در بلند مدت حتما ادمایی که معاشرت زیاد با هم دارن روی هم تاثیر میذارن

مسئله اعتماد نیست مسئله اینه که بی توجهی میکنن

چون با دوستش بیرون میره بی توجهی میکنه؟ منظورت اینه؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
منم شوهرم رفیق صمیمی داره ولی حق اجازه گردش باهاش نداره هرروز ساعتها باهمن ولی اینکه باهاش بره مسافر ...

منم بهش گفتم که مسافرت و اینا اصلا نباید حتی به زبون بیاره

منم بهش خیلی اعتماد دارم واقعا ولی در بلند مدت حتما ادمایی که معاشرت زیاد با هم دارن روی هم تاثیر می ...

نه عزیزم اینجور نیستش مرد وقتی زنش خوبه زندگیش قشنگه ارامش داره هیچوقت نمیاد زندگیشو خراب کنه داره حالو روز دوستاشو میبینه سعی کن دعوا نکنی قهر نکنی بهش ارامش بده کفتر جلد خودت میشه البته بعضی وقتا دعوا و قهر لازمه ها اما نه زیاد که خسته کنیش بذار بعضی وقتا با دوستاشون باشن خدایی دلخوشیشون همینه فقط تو این زمونه با خرجای گرون زندگی سخته زیادم تو فشارو بحث بذاریشون خسته میشن از زندگی متاهلی البته نظر من اینطوره نظر شماهم محترمه

خوب بگین الان امد چی بگم.بهش

گفتم بیا حسابت رو می رسم

اونم گفته ببخشبد

میگم چجوری برخورد کنم رو ندم بهش

منم بهش گفتم که مسافرت و اینا اصلا نباید حتی به زبون بیاره

من پارسال عیدرفتیم خونه عموش پسرعموهاش گفتن میریم شمال واردبیل گفتم خوش بگذره همسرمن نمیاد،نزاشتم، اومده بودن خونه مادرشوهرم به اون گفتن اخه اختیارماهم دست اون همه میدونن زنه چقدر دیکتاتور دستور دهنده هست گفتن زن عمو به عروست بگو باپسرت مجردی بریم اونم گف نه بچیز دیگه نگاه نکنین اینجورمسایل حساس وبه حرف هیچکسم گوش نمیده

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
نه عزیزم اینجور نیستش مرد وقتی زنش خوبه زندگیش قشنگه ارامش داره هیچوقت نمیاد زندگیشو خراب کنه داره ح ...

مرسی عزیزم واقعا حرف جالب و قشگی زدی تاحالا از این منظر نگاه نکرده بودم.

مرسی عزیزم واقعا حرف جالب و قشگی زدی تاحالا از این منظر نگاه نکرده بودم.

قربونت انشالله زندگیاتون روز به روز قشنگتر بشه با صبوری کردنو درک کردن هم تو زندگی به ارامش میرسید من خودم بهش رسیدم بخاطر همین نظرمو گفتم عزیزم

خوب بگین الان امد چی بگم.بهش گفتم بیا حسابت رو می رسم اونم گفته ببخشبد میگم چجوری برخورد کنم رو ن ...

به نظرم ناز کن یکم ولی با چرب زبونی بگو عشقم من دوست دارم شب جمعه وقتتو با من بگذرونی من همه برنامه هامو چیدم تا یه شب رویایی داشته باشیم حیف شد دیر امدی.