2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پایین کمرمو سمت چپ دلم تیر میکشه انقد الکی امیدوارم که حد نداره میدونم چیزی نیس    

بنظرم الکی امیدوار نشو خودتو سرگرم کن با یه کاری . من شاید برم باشگاه. من همین ماه ۵ روز پریودم عقب افتاد بی بی و آزم مثبت شد ولی بعد ۲ روز پریود شدم کلی اعصابم خورد شد هنوز بی حوصله ام دوست ندارم حتی یه غذا بپزم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بنظرم الکی امیدوار نشو خودتو سرگرم کن با یه کاری . من شاید برم باشگاه. من همین ماه ۵ روز پریودم عقب ...

الهی بگردم عزیزدلمممممم من ی کم تپلم و ۹ ماهه ورزش میکنم اره بابا بیکار باشم که رسما دیوونه شدم رفته

ازبس میگن ی سال شد دوسال شد ای وی اف کوفت مرض ترس رفته تو وجودم

دقییییییییقا منم از همین چيزا میترسم

ملت دوس پسرشون از دور يه بوس میفرسته حامله ميشن

حالا ما که رسما اقدام میکنیم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
الهی بگردم عزیزدلمممممم من ی کم تپلم و ۹ ماهه ورزش میکنم اره بابا بیکار باشم که رسما دیوونه شدم رفته

ممنونم مهربونم انشاءالله دوقلو باردار بشی. یه بارداری خوب با بچه های سالم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
دقییییییییقا منم از همین چيزا میترسم ملت دوس پسرشون از دور يه بوس میفرسته حامله ميشن حالا ما که رس ...

اتفاقا ب شوهرم گفتم 

گفتم اگه الان دوست بودیم صدباره ابرومون رفته بود حامله بودم 

ولی بیا بهم امید بدیم 

چند وقته جدی اقدام کردی من ازاین ماه حدوده ۱۰ روزه

ممنونم مهربونم انشاءالله دوقلو باردار بشی. یه بارداری خوب با بچه های سالم.

دورت بگردم انشاالله هممون باهمممممممم چقد کیف میده منتظر هم بشیم عکس نی نی هامونو بزاریم وووی 

دورت بگردم انشاالله هممون باهمممممممم چقد کیف میده منتظر هم بشیم عکس نی نی هامونو بزاریم وووی 

آره واقعا تصورش هم شیرینه.

من همش کلیپ بچه میبینم اشکام میاد

خیلی سخته من که اصلا اینقدر برای سقط و کورتاژ رفتم بیمارستان، همین که پام میرسه اورژانس زنان داغون میشم. هیچ وقت اون زایمان زودرسم یام نمیره. بچه ام تا لحظه به دنیا اومدن قلبش میزد. اون روزی که زایمان میکردم یه خانومه هم پیش من زایمان کرد بنده خدا بچه آلت تناسلی نداشت واااای نمیدونی چقدر تلخ بود بچه رو پوشک کرده بودن فکر میکردی کاملا سالمه. هنوزم یادش می افتم قلبم درد میگیره. بیا سعی کنیم به چیزای منفی فکر نکنیم . خدا رو شکر که از این بدتر امتحان نمیشیم.

خیلی سخته من که اصلا اینقدر برای سقط و کورتاژ رفتم بیمارستان، همین که پام میرسه اورژانس زنان داغون م ...

وای خدایا طفلی اوهوم ب چیزای قشنگ فکر میکنیم توهم فکرای خوب کن عشقم 

وای خدایا طفلی اوهوم ب چیزای قشنگ فکر میکنیم توهم فکرای خوب کن عشقم 

بعضی وقتها مایوس میشم ولی سعی میکنم بیشتر مثبت باشم تا منفی. از هم صحبتی باهات خوشحال شدم. انشاءالله به همه ی آرزوهای خوبت برسی. التماس دعا.

محتاجیم ب دعا برات دعا میکنم خدا دلتو شادکنه نفس 

😗😗😗