2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته کسی رو ندارم دختر خالم باردار شد دیگه بی رفیق شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من بندر زندی کردم شهرک وحدت نیرو دریایی.خاطرات اش همه اش باهامه.نیلی ستاره جنوب ۲۲ بهمن یادش بخیر اس ...

الان کجایی ؟؟؟ اره رویال و سیتی سنتر هم هس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بله

من گیلانیم اما متولد بندرم تا ۵ سالگی اونجا بودم بعدم بزرگ شدم چندسال دانشگاهمو تو دانشکده پیراپزشکی که تو رسالت جنوبی بود گذروندم آخ پارک دولت یادت بخیر

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
من گیلانیم اما متولد بندرم تا ۵ سالگی اونجا بودم بعدم بزرگ شدم چندسال دانشگاهمو تو دانشکده پیراپزشکی ...

اره پارک هم خوبه اما من رستوران دوس دارم😂😂

الان همدانم.ولی بلند مرتبه ها هم زندگی کردم.سید مظفر سید کامل پارک دباغیان.خیلی دلم تنگ شده

یه سفر بیا بندر

اره پارک هم خوبه اما من رستوران دوس دارم😂😂

مرغ قشم که پاتوقمون بود عصرا هم همیشه میرفتیم شانار

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر