2777
2789
عنوان

بندرعباس

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 32 پست
گرماش  هم خوبه اصلا بوی دریاش هم یادش بخیر.هوایی ام کردی

آره شوهرمم غریبه اس اونم تا میاد بندر بو میکشه میگه عاشق این بوم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مرغ قشم که پاتوقمون بود عصرا هم همیشه میرفتیم شانار

آرهههه منم qfcدوس دارمممم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هتل هرمز زیاد رفتم.هتل هما رفتم

من هنوز هتل هما نرفتم😂😂

میام.شاید بهمن ماه بیام.با قطار قم.انشالله که دلت خوش و تنت سلامت باشه دوست خوبم

قربونت اومدی خبر بده بگردیم

آرهههه منم qfcدوس دارمممم

تازه یه دوست پسر بندری هم داشتم اسمش مسعود بود سال۹۰ با زانتیاش میومد خوابگاه دنبالم میرفتیم دور دور

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
تازه یه دوست پسر بندری هم داشتم اسمش مسعود بود سال۹۰ با زانتیاش میومد خوابگاه دنبالم میرفتیم دور دور

خخخخخخخ خوب بود ؟؟؟ حالا با کجایی ازدواج کردی؟

خخخخخخخ خوب بود ؟؟؟ حالا با کجایی ازدواج کردی؟

آره خوب بود.شوهرم الان همشهریمه ولی جنوبیا رو خیلی دوس دارم داییمم تو خیابون طلوع خونه های سازمانی گمرک زندگی میکرد

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر